Η Μέγκι Ντριο βρίσκει την Ηλιάνα και ψωνάρα και… χοντρή! (video)

Must Read

Tην πρώην «φασαριόζα» του «GNTM1» κάλεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The Tonight Show». Η Μέγκι Ντριο που έχει πτυχίο νομικής αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, κατέληξε στο πάνελ της Κατερίνας Καινούριου να σχολιάζει την ελληνική σόουμπιζ.

Πριν καθίσει στην καρέκλα καλεσμένων του Γρηγόρη, πέρασε για την καθιερωμένη ανάκριση από τις «Μύγες» που της ζήτησαν να σχολιάσει το GNTM και φυσικά τους κριτές όπως τους είχε ζήσει εκείνη στον πρώτο κύκλο επεισοδίων.

Η Μέγκι μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «κακιά» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και υποστήριξε ότι δεν είχε ιδέα για την διεθνή καριέρα της πριν το ριάλιτι, ενώ δεν δίστασε να πει ότι θα αν ήταν η ίδια κριτής, θα την δεχόταν στο GNTM αν έχανε…κιλά!

«Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει! Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά» δήλωσε με θράσος η Μέγκι. 

Dolce & Gabbana πάντως που την επέλεξαν για την καμπάνια τους, δεν ρώτησαν την Μέγκι, κακώς, πολύ κακώς…

Δείτε επίσης: Ποιον περίμενε η Έλενα Χριστοπούλου έξω από το μετρό Αγίου Δημητρίου

https://www.instagram.com/p/B2lf9x-o4Mr/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B4feN0mlJRD/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B4eq1n9lqch/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This