Σάντυ Χατζηιωάννου: Το ταξίδι στο «όνειρο» της υποκριτικής, οι απορρίψεις και ο έρωτας με τον ηθοποιό Μιχαήλ Ταμπακάκη

To μυαλό στον «Σασμό», η καρδιά στο «Μαύρο ρόδο»

Must Read

Μπορεί η Σάντυ Χατζηιωάννου να είναι 30 χρονών, αλλά φαίνεται το πολύ για 20. Δεν ήταν τυχαίο λοιπόν που την επέλεξαν οι δημιουργοί του «Σασμού» για να υποδυθεί τη 19χρονη Τζένη, την ηρωίδα που πέρυσι ερωτεύτηκε δυνατά τον τηλεοπτικό Νικηφόρο, για να καταλήξει φέτος στην αγκαλιά του κολλητού του, Μανώλη. Συμβαίνουν κι αυτά στην καθημερινή δραματική σειρά του Alpha, η οποία θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν.

Ευτυχώς τα πράγματα στην προσωπική ζωή της νεαρής ηθοποιού δεν είναι τόσο περίπλοκα. Απεναντίας, η Σάντυ έχει βρει τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του συναδέλφου της Μιχαήλ Ταμπακάκη, πρωταγωνιστή στο σίριαλ «Μαύρο ρόδο». Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι άρχισαν να κυκλοφορούν πέρυσι, όταν ο Μιχαήλ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τους δυο τους σε μια τρυφερή πόζα από τις διακοπές τους στην Τήνο.

Με τον σύντροφό της Μιχαήλ Ταμπακάκη

Παρ’ όλα αυτά, ήταν η κοινή τους εμφάνιση στο πάρτι για τα γενέθλια της Ευγενίας Σαμαρά, τον περασμένο Σεπτέμβριο, που επιβεβαίωσε τις φήμες. Αργότερα, στα γενέθλια της ίδιας, της Σάντυς, ο Μιχαήλ έσπευσε να της ευχηθεί δημόσια γράφοντας: «Χρόνια πολλά, αγάπη μου». Εκτοτε οι δυο τους φαίνονται αχώριστοι, κρατώντας όμως -όσο γίνεται- τα φώτα της δημοσιότητας μακριά τους, αφού και οι κοινές φωτογραφίες τους στα social media είναι μετρημένες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν συγκατοικούν (ακόμα!), αφού σε σχετική ερώτηση που έγινε στον ηθοποιό σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση ο ίδιος απάντησε πως ζει μόνος του. Το ζευγάρι, ωστόσο, απόλαυσε πριν από λίγους μήνες ένα ταξιδάκι στην όμορφη Βαρκελώνη, απ’ όπου πόσταραν και οι δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καταστάσεις

Γεννημένη στη Χαλκίδα, όπου και μεγάλωσε, η Σάντυ Χατζηιωάννου μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα στα 25 της για να κυνηγήσει το όνειρό της στον χώρο της υποκριτικής. Η ίδια, μάλιστα, θεωρεί πως άργησε κιόλας να κάνει πράξη την επιθυμία της. «Η αλήθεια είναι ότι από πολύ μικρή ηλικία είχα αυτό το μικρόβιο μέσα μου. Κάποιες καταστάσεις, όμως, δεν με άφησαν να κυνηγήσω το όνειρό μου τη στιγμή που ήθελα. Ως αποτέλεσμα πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός σε μεγαλύτερη από το σύνηθες ηλικία. Συγκεκριμένα, αυτό έγινε το 2015, χρονιά που ξεκίνησα να φοιτώ στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν» δήλωσε σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις της. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, άρχισε να πηγαίνει σε κάστινγκ, αλλά σύντομα απογοητεύτηκε. «Από το 2018 που τελείωσα τη σχολή, έχω φάει αρκετές απορρίψεις.

Με τον «Μανώλη» στον «Σασμό»

Στην αρχή στενοχωριόμουν πολύ και νόμιζα πως εγώ δεν κάνω για τη δουλειά και δεν είμαι καλή. Μετά κατάλαβα ότι έτσι λειτουργεί και δεν ταιριάζουμε όλοι σε όλα» σχολίασε σχετικά σε τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο καιρό. Πράγματι, η τύχη τής χαμογέλασε και το 2019 έκλεισε την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά. Ηταν η σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», η οποία προβλήθηκε με επιτυχία για δύο σεζόν. Οσο για τη Σάντυ, υποδυόταν εκεί την Ερρικα, τη μεσαία τηλεοπτική κόρη της Μαρίας Λεκάκη, η οποία ήταν μαθήτρια λυκείου και «το καλό παιδί» της οικογένειας. Σειρά μετά πήρε ο «Σασμός», το σίριαλ με την υψηλότερη τηλεθέαση τα τελευταία δύο χρόνια, που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της, όπως και άλλων νέων ηθοποιών που πήραν μέρος σε αυτό. «Ολη μου η οικογένεια ξετρελάθηκε! Είμαι παιδί από επαρχία, από τη Χαλκίδα, είμαι η συντροφιά τους (μέσα από το σίριαλ), ειδικά για τον παππού και τη γιαγιά μου. Μάλιστα, αν μια μέρα δεν με δείξουν στη σειρά, νευριάζουν.

Με την Δανάη Παππά

Οταν πηγαίνω στη Χαλκίδα, η αγάπη είναι μεγαλύτερη» έχει αναφέρει η 30χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της. Παρ’ όλα αυτά το άγχος της για την επόμενη μέρα στην υποκριτική παραμένει. «Τα πράγματα δεν ήταν και δεν είναι εύκολα. Συνεχίζω να έχω άγχος για το μέλλον, για το αν θα έχω δουλειά τον χειμώνα. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, έχω υπάρξει άνεργη, έχω περάσει από πολλά» έχει παραδεχτεί η ίδια.

Χαμογελαστές στην παραλία με την Ευγενία Σαμαρά

Βόλτες στο κέντρο

Για τη Σάντυ Χατζηιωάννου το περπάτημα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Κι αυτό γιατί μένει στο κέντρο, συγκεκριμένα στο Παγκράτι, και κάνει όλες τις δουλειές της με τα πόδια. Τρεις φορές την εβδομάδα απαραιτήτως θα κάνει και τη γυμναστική της, ενώ τα βράδια της τα περνάει με φίλους (και κρασάκι) στο σπίτι της ή σε εκείνο του αγαπημένου της. Τα Σαββατοκύριακα θα βγει για διασκέδαση ή μπορεί να κάνει κάποια εκδρομή, κάτι που σαφώς προτιμά αφού λατρεύει τα ταξίδια. Οσο για τις μεγαλύτερες αδυναμίες της, η ίδια έχει ομολογήσει πως είναι «ο καφές, ο πατέρας μου και τα μακαρόνια με πέστο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This