Νίκος Κοκλώνης: «Ο Φλωρινιώτης ήταν δύο φορές πιο σταρ από τον Σάκη Ρουβά»

«Βοηθούσε όλη τη γειτονιά, είχε δεν είχε χρήματα»

Must Read

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ένας από τους ανθρώπους που τον εκτιμούσαν πάρα πολύ ήταν ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε επίσης: Γιάννης Φλωρινιώτης: Το αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου, η δήλωση της κόρης του λίγες ώρες πριν τον θάνατό του και η προφητική του ανάρτηση

Ο παρουσιαστής και παραγωγός μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην εποχή που έμεναν στην ίδια πολυκατοικία.

Μόνο όμορφές στιγμές έχει να θυμάται από τον γείτονά του την «φίρμα» ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος τόνισε πως: «Εγώ έμενα στον 3ο όροφο, η Αννούλα, ο Νικολάκης και ο Γιάννης στον 2ο. Μεγάλωσα με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Όλη η γειτονιά άκουγε τα τραγούδια του. Ήταν ένας άνθρωπος που αν δεν τον γνώριζες δεν μπορούσες να καταλάβεις το πόσο καλόκαρδος ήταν. Βοηθούσε όλη τη γειτονιά, είχε δεν είχε χρήματα».

«Ο Φλωρινιώτης ήταν δύο φορές πιο σταρ από τον Σάκη Ρουβά, στα χρόνια του. Δεν φοβήθηκε να βγει με τα λαμέ στην πίστα, όταν στην Αμερική ο Έλβις είχε αρχίσει να ντύνεται στα λαμέ. Η φωνή του ήταν μοναδική και βγήκε στην πίστα και έλαμπε. Σόκαρε την τότε εποχή. Η ψυχή του ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν ξέρω αν θα ξαναβγάλουμε Φλωρινιώτη. Πολεμήθηκε. Το κατεστημένο δεν τον άφησε να βγει στην τηλεόραση. Ήθελα και να έρθει στο J2US και να κάνουμε πράγματα, αλλά είχε πάρα πολλά εμπόδια. Αυτό που μένει είναι μακάρι να είχαμε όλοι την καρδιά του. Συνδύαζε και φωνή και καρδιά και ταμπεραμέντο και δεν φοβόταν», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Το σπίτι του Γιάννη ήταν ανοιχτό πάντα, δεν έκλειναν οι πόρτες», τόνισε μεταξύ άλλων.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This