Τιτίκα Στασινοπούλου: «Αν είναι ο άλλος σαν ανάποδο γ@μ@τ@, ευχαριστώ πολύ αλλά δεν το θέλω το φλερτ»

«Όταν έμαθα τι έγινε, κατάλαβα ότι πιάστηκε κορόιδο», είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Must Read

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαζήσης, γεγονός το οποίο δεν μπορεί ακόμη να ξεπεράσει η σύζυγός του Τιτίκα Στασινοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε πως εδώ και 3,5 χρόνια είναι μόνη της και εξηγεί τον λόγο που προτιμάει την μοναξιά.

«Δεν νιώθω όμορφη, αλλά καλόψυχη. Αν είναι ο άλλος σαν ανάποδο γ@μ@τ@, ευχαριστώ πολύ αλλά δεν το θέλω το φλερτ. Προτιμώ να είμαι μόνη μου. Μου έχουν κάνει πρόταση… να τα φτιάξουμε μέσα σε σούπερ μάρκετ. Είμαι μόνη μου τα τελευταία 3,5 χρόνια, δεν έχω ανάγκη για συντροφικότητα», τόνισε.

Αναφερόμενη στον αείμνηστο σύζυγό της αποκάλυψε πως: «Μου λείπει ο σύζυγός μου περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός. Με τον σύζυγό μου είχαμε φτάσει κοντά στον χωρισμό. Ο σύζυγός μου είχε φλερτάρει μια άλλη γυναικά και το έμαθα από μια δημοσιογράφο και του το είπα».

«Ήμουν κοροΐδο με τους άντρες μου, με απατούσαν και δεν το καταλάβαινα. Έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατά, μου είπε ότι έχει δουλειά και τον είδα με μια γκόμενα στο σινεμά», είπε στην συνέχεια η ηθοποιός.

Η Τιτίκα Στασινοπούλου έχει εκφράσει κατά καιρούς ότι δεν της αρέσει σαν καλλιτέχνης ο Στάθης Ψάλτης, καθώς τον θεωρεί ατάλαντο ηθοποιό. Η ηθοποιός παραμένει σταθερή στην άποψή της αφού, μιλώντας για την συνεργασία τους, τόνισε πως: «Αν γνώριζα ότι θα είναι ο Στάθης Ψάλτης, δεν θα πήγαινα σε αυτή την δουλειά. Όταν το έμαθα είχα πάθει κρίση. Όποτε ο Στάθης Ψάλτης έκανε τις σαχλαμάρες του στη σκηνή, με ρώταγε ο Βέγγος γιατί κάθομαι και τον βλέπω αφού με πιάνει… εμετός».

Όσον αφορά τον ρόλο που έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εκτιμά πως: «Η θέση του στο πάνελ είναι μια υποβίβαση, δεν του πάει».

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν πολύ καλό παιδί και καλόψυχος», είπε για τον αλήστου μνήμης ηθοποιό, με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί ενώ για τον Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε πως: «Είναι ένας συμπαθέστατος συνάδελφος, όταν έμαθα τι έγινε, κατάλαβα ότι πιάστηκε κορόιδο».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This