Η Άνα ντε Άρμας είναι το πιο «λαχταριστό» Bond Girl εδώ και… αιώνες!

Must Read

Γεννημένη στην Κούβα και με ισπανική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της, η Άνα ντε Άρμας, έφυγε στα 18 της για τη Μαδρίτη, με σκοπό να κυνηγήσει το μεγάλο της όνειρο, να γίνει ηθοποιός.

Και, 7 χρόνια αργότερα, «προσγειώθηκε» στο Χόλιγουντ, χωρίς να γνωρίζει ούτε λέξη αγγλικά, αλλά με τη φόρα της νεαρής, πανέμορφης στάρλετ, η οποία είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει… no matter what!

Η… άκρως «γαργαλιστική» εμφάνισή της στο πλευρό του Κιάνου Ριβς στην ταινία «Μην Ανοίξεις» (2015), ήταν αρκετή για να… ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες των μεγάλων στούντιο και, για να μην τα πολυλογούμε, το σωτήριο έτος 2017 βρέθηκε να συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινγκ στο εξαιρετικό sequel του θρυλικού «Blade Runner», αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η 30χρονη, πλέον, Άνα ντε Άρμας είναι πανέτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο, μέσα από τον πρώτο action ρόλο της, ως το νέο δυναμικό Bond Girl στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ, στην πολυαναμενόμενη 25η ταινία του υπερεπιτυχημένου James Bond franchise, με τίτλο «No Time to Die»!

ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ

Δείτε επίσης: Έρχεται το τρέιλερ της νέας ταινίας του 007! Η φωτογραφία που ξεσήκωσε τους «πιστούς»

Κι αν νομίζετε ότι το «παραμύθι» τελειώνει κάπου εδώ, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι η σαγηνευτική Κουβανή έχει ήδη συμφωνήσει να ενσαρκώσει την ασύγκριτη… Marilyn Monroe, στο βιογραφικό δράμα «Blonde» για λογαριασμό του Netflix!

Είπατε τίποτα;

ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This