Αποκαλύψεις από τη Χριστίνα Παππά για τη σχέση της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

«Στην προσωπική του ζωή ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει» είπε για την πικάντικη ζωή του Καβαλιέρε

Must Read

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Χριστίνα Παππά για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι που άφησε χθες την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 86 ετών.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι όχι μόνο γνώριζε τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό αλλά και ότι είχαν ιδιαίτερα φιλική σχέση.

«Είχαμε γνωριστεί με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ένας υπέροχος άνθρωπος, πανέξυπνος επιχειρηματίας, σπουδαίος πολιτικός, ήταν γλυκύτατος, είχε χιούμορ. Είναι στενάχωρο σαν γεγονός, γιατί όταν έχει γνωρίσει έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο με τόσο μεγάλη καρδιά, δεν γίνεται παρά να σε λυπεί το γεγονός» είπε μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι πήγαιναν μαζί στο γήπεδο:

«Κάναμε αρκετή παρέα, γιατί εγώ δεν έχανα ποτέ παιχνίδι της Μίλαν. Γενικότερα με είχε στηρίξει πάρα πολύ και εμένα και μια εταιρεία τότε που είχα στο εξωτερικό. Εγώ τους ένιωθα και τους νιώθω όλους οικογένειά μου γιατί με είχαν βοηθήσει πολύ. Εχθές όταν το έμαθα ειλικρινά στενοχωρήθηκα γιατί ήταν ξαφνικό. Να είναι καλά εκεί που πήγε» ανέφερε και σχολίασε μεταξύ άλλων την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο:

«Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πολύ κοντά στον κόσμο. Εμένα μου αρέσει οι πολιτικοί να είναι κοντά στον κόσμο και να δέχονται και την κριτική και το χιούμορ και όλα. Ο πόλεμος που δεχόταν για την προσωπική του ζωή ήταν αστείος, γιατί το να έχεις σχέσεις με ενήλικες γυναίκες δεν είναι κακό. Στην προσωπική του ζωή ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει» δήλωσε η Χριστίνα Παππά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This