Άρης Σοϊλέδης: «Έβαλα μαλλιά, έχω κάνει και μπότοξ μία φορά»

«Μάλλον από την στεναχώρια έπεφταν τα μαλλιά, οπότε πήρα την απόφαση να κάνω την επέμβαση» είπε

Must Read

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε πως έχει κάνει εμφύτευση μαλλιών καθώς και μία φορά μπότοξ. Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor είπε πως όταν έχασε συγγενικά του πρόσωπα είχε πέσει πολύ ψυχολογικά και είχε τριχόπτωση οπότε έκανε μεταμόσχευση μαλλιών ενώ δοκίμασε να δει και τι είναι το μπότοξ.

«Υπήρχε μία περίοδος στη ζωή μου που είχα τριχόπτωση και έκανα επέμβαση, έβαλα μαλλιά. Εκείνη ήταν μία περίεργη περίοδος της ζωής μου, γιατί είχα χάσει τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε έξι μήνες. Μάλλον από την στεναχώρια έπεφταν τα μαλλιά, οπότε πήρα την απόφαση να κάνω την επέμβαση. Έχω κάνει και μπότοξ μια φορά για να δω πώς είναι», εξήγησε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This