Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε συναυλία εν μέσω εθνικού πένθους – «Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες…»

«Δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, να πενθούμε τρεις ημέρες...»

Must Read

Η Νατάσσα Μποφίλιου πραγματοποίησε κανονικά την προγραμματισμένη για χτες, Πέμπτη 15/6, συναυλία της στον Βόλο, παρά το γεγονός ότι είχε κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου.

Και η δημοφιλής τραγουδίστρια, ορμώμενη κι από το γεγονός ότι αρκετοί καλλιτέχνες «μετέφεραν» τις -επίσης προγραμματισμένες- συναυλίες και παραστάσεις τους σε ημερομηνίες μετά το πέρας του πένθους, έδωσε τη δική της εξήγηση για το γεγονός ότι η ίδια δεν ανέβαλε τη συναυλία της στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου.

«Δεν είναι η αποχή. Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια και καταχειροκροτήθηκε από το πολυπληθές κοινό της, προσθέτοντας: «Σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα, ότι δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο. Που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε».

«Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία», κατέληξε η Νατάσα Μποφίλιου, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους fans της που είχαν γεμίσει τον χώρο για να την απολαύσουν επί σκηνής.

  • Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο:
@alexandrakofou #fyp #volos #natasabofiliou ♬ πρωτότυπος ήχος – 𝔸𝕃𝔼𝕏

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This