Διαλύθηκε το σχήμα Αργυρός & Ρουβάς: Με ποιον συμφώνησε για του χρόνου ο Σάκης;

Oι δυο τους θα τραβήξουν διαφορετικούς καλλιτεχνικούς δρόμους

Must Read

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή “Happy Day” η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η συνεργασία του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού δεν θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σάκης Ρουβάς συμφώνησε την επόμενη σεζόν να εμφανίζεται σε άλλο νυχτερινό κέντρο μαζί με το συγκρότημα “Μέλισσες” του Χρήστου Μάστορα. 

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονταν μαζί φέτος και είχε γίνει γνωστό πως λόγω της μεγάλης επιτυχίας θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν.

«Με πήρε πολύ αγαπημένη μου φίλη τώρα στο διάλειμμα και μου λέει “επειδή γυρνώντας από τη Σύμη ανακοίνωσες ότι ο Ρουβάς και ο Αργυρός θα είναι μαζί του χρόνου από τα Χριστούγεννα και μετά στο ανακαινισμένο Teatro, θέλω να σου πως έχεις χάσει ένα κομμάτι του ρεπορτάζ”. Λέω “δεν μπορεί γιατί είχα καλή πηγή”. Μου λέει “Όχι γιατί από νωρίς το φθινόπωρο ο Ρουβάς θα είναι με τις Μέλισσες”. Της λέω “μα δεν γίνεται, έχουν συμφωνήσει”, “Όχι! Δεν είχαν υπογράψει” μου λέει και τελικά ο Σάκης Ρουβάς χθες έδωσε τα χέρια με τις Μέλισσες. Θα είναι στο Έναστρον – εκεί που ήταν οι Μέλισσες με τη Δέσποινα Βανδή – και ετοιμάζονται για έναν πολύ δυναμικό χειμώνα. Η ίντριγκα και το παρασκήνιο έχει να κάνει με ένα πολύ επιτυχημένο σχήμα της σεζόν. Θεωρούσαμε ότι θα συνεχίσουν μαζί και αυτό που ξέραμε είναι ότι θα έκαναν ένα διάλειμμα μέχρι τα Χριστούγεννα και θα έβγαιναν από Ιανουάριο στο ανακαινισμένο Teatro», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This