Ο Κώστας Κατσουράνης έκλεισε τα 44 και το καλύτερο πάρτυ ήταν αυτό που δεν περίμενε

Ο θρύλος του Euro άνοιξε ποδοσφαιρική ακαδημία και μαθαίνει τις αξίες του αθλητισμού σε παιδιά από 4 έως 12 ετών

Must Read

Ο Κώστας Κατσουράνης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με τους Falcons στο best party ever.

Aπό την Έλενα Φάκου

Ο Κώστας Κατσουράνης κλείνει τα 44 του χρόνια και ο επίσημος προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram έχει γεμίσει με αναδημοσιεύσεις ευχών από φίλους, συνεργάτες, συμπαίκτες και σελίδες των συλλόγων στους οποίους αγωνίστηκε.

Ανάμεσα σε αυτές, δέχεται και χρόνια πολλά από παιδιά τα οποία πηγαίνουν στην ποδοσφαιρική ακαδημία την οποία διατηρεί με την ονομασία Falcons Football Academy τα οποία με ζωγραφιές και φωτογραφίες του δείχνουν την αγάπη τους και λένε πόσο σημαντικό είναι γι αυτά που τον έχουν προπονητή τους.

Η ποδοσφαιρική ακαδημία του Κώστα Κατσουράνη δέχεται αγόρια και κορίτσια τα οποία διδάσκονται να αγαπούν το ποδόσφαιρο, να απολαμβάνουν τη χαρά που δημιουργεί, να μαθαίνουν τις αξίες που το συνοδεύουν, να κοινωνικοποιούνται και να συνεργάζονται με τα άλλα παιδιά καθώς και να βελτιώνουν τις ικανότητές τους στον αθλητισμό, ενώ παράλληλα παρέχει προγράμματα εκπαίδευσης και για γονείς και προπονητές.

Tα παιδιά της ακαδημίας Falcons που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε summer camp, οργάνωσαν ένα πάρτυ έκπληξη στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου και της Μπενφίκα και ο ίδιος έγραψε πως “Τα καλύτερα πάρτυ είναι αυτά που δεν περιμένεις.”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This