Ελένη Φιλίνη: «Δειγμάτιζα ρούχα, δούλευε δίπλα η γυναίκα του βιοτέχνη, βγαίνω και τον βλέπω γυμνό»

«Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω "θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή, φύγε γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση"» πρόσθεσε

Must Read

Η Ελένη Φιλίνη έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στη δουλειά της και έχασε ρόλους καθώς και στο ρόλο που έπαιξε η εξωτερική εμφάνιση στην καριέρα της.

«Στο θέατρο, συνέβαινε συχνά από σκηνοθέτες και παραγωγούς που έλεγαν εν ψυχρώ “αν δεν έρθεις μαζί μου, δεν θα πάρεις τον ρόλο”. Έχασα ρόλο από πολύ γνωστό θεατρικό παραγωγό, επειδή δεν ενέδωσα, όπως έχασα επίσης και δύο ταινίες», αποκαλύπτει.

«Μια άλλη περίπτωση που θυμάμαι ήταν σε μια βιοτεχνία ρούχων. Δειγμάτιζα ρούχα με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι και η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα, τον βλέπω γυμνό. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω “θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή, φύγε γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση”. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του. Από τότε, φυσικά, δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια. Δεν ήταν ποτέ του χαρακτήρα μου να ενδώσω για να έχω κάποιο όφελος. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Προτιμούσα να χάσω δουλειές, παρά να με εκμεταλλευτεί καποιος σεξουαλικά κι ανήθικα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Είχα την ευλογία τη δεκαετία του ’80 να συμμετέχω σε ταινίες. Με λάτρεψε ο κόσμος μέσα από αυτούς τους ρόλους. Για να δούνε τις ταινίες μου, περίμεναν τότε 2 μήνες στο βιντεοκλάμπ. Έκαναν ουρές. Στο θέατρο “Άλσος” κάθε βράδυ είχαμε δύο χιλιάδες άτομα. Εγώ είμαι παιδί του θεάτρου. Αργότερα, με την τηλεόραση, άλλαξε το τοπίο», εξηγεί.

«Τη δεκαετία του ’80, στην οποία αναδείχθηκα εγώ, θεωρούταν “κακό” να έχεις μια ωραία εμφάνιση, σε αντίθεση με σήμερα που είναι το πρώτο κριτήριο. Όταν, όμως, ήμουν κοριτσάκι με ενοχλούσε να με κρίνουν μόνο από αυτό, πληγωνόμουν. Αργότερα, στην πορεία, όταν είδα ανθρώπους που κατηγορούσαν μια ωραία εμφάνιση να την προβάλλουν, ηρέμησα», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This