Aθηνά Ωνάση: Ισχύουν οι φήμες ότι είναι τεσσάρων μηνών έγκυος;

Η χρυσή κληρονόμος δεν θέλει να έχει απολύτως καμία σχέση με την Ελλάδα

Must Read

Η Αθηνά Ωνάση έχει αποκοπεί με τους πάντες και τα πάντα όσον αφορά στην Ελλάδα και ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο διατηρούσε κάποια επαφή ήταν η θεία της Καλλιρόη Πατρονικόλα. Δεν έχει αναφερθεί ποτέ στο γιατί δεν θέλει καμία σχέση με την χώρα μας, αλλά οι πράξεις της το έχουν αποδείξει όταν πούλησε και το τελευταίο της περιουσιακό στοιχείο, το νησί “Σκορπιός”.

Όσον αφορά τώρα στις φήμες που κυκλοφορούν ακόμη μια φορά για εκείνη, την θέλουν έγκυο, να περιμένει το πρώτο της παιδί. Όσο για τον πατέρα του παιδιού, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια, καθώς ο τελευταίος της σύντροφος ήταν ο ιππέας Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο όμως δεν κάνουν πλέον δημόσιες εμφανίσεις, κυκλοφορεί ολομόναχη.

Η Αθηνά Ωνάση λοιπόν, βρέθηκε στο Σεν Τροπέ για να παρακολουθήσει τους αγώνες ιππασίας που φέρουν το όνομά της στους οποίους δεν ίππευσε, αυτό όμως δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο, καθώς καμία άλλη φορά δεν έχει ιππεύσει σε αυτούς τους αγώνες.

Όσον αφορά στο παρουσιαστικό της, δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε το γεγονός καθώς είναι πολύ νωρίς για να φανεί η όποια φουσκωμένη κοιλίτσα της.




 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This