Super Κική: «Είναι απαίσια – Μπήκα μέσα στο πλήθος και δεν με ξέρει κανείς»

«Ο τηλεοπτικός χώρος είναι μια από τις αιτίες που παίρνω χάπια»

Must Read

Στο waterboom παρευρέθηκε η Super Κική γεγονός το οποίο, όπως αποκάλυψε στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» το μετάνιωσε.

«Δεν έχω πάει σε πιο λάθος μέρος στη ζωή μου παιδιά. Είναι απαίσια, πολλά παιδάκια. Μπήκα μέσα στο πλήθος και δεν με ξέρει κανείς».

Όσον αφορά την γνωστή influencer η οποία κατηγορείται για φοροδιαφυγή, η Super Κική εκτιμά πώς: «Πασίγνωστη λένε, αλλά αν ήταν πασίγνωστη θα την ξέραμε. Εγώ θεωρώ ότι είναι καμιά παλιά, προπέρσινη απολιθωμένη από GNTM ή Survivor που έχει νεκρούς followers. Έχουν βάλει τη λέξη πασίγνωστη μπροστά για σάλτσα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή δηλώνοντας πως είναι single.

«Είμαι πολλά χρόνια ελεύθερη. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αφού είμαι τρελή καλέ. Από κοντά πιο πολύ έρχονται να με φλερτάρουν αν δουν χαμογελάκι, πιο πολύ σαν τρελή πάω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, η instagramer αποκάλυψε πως: «Ο τηλεοπτικός χώρος είναι μια από τις αιτίες που παίρνω χάπια»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This