Κατερίνα Στανίση: Ο αδερφός της παντρεύτηκε τη σύντροφό του μετά από 17 χρόνια σχέσης

Το καλό πράγμα, αργεί να γίνει

Must Read

Πάρα πολύ συγκινημένη ήταν η Κατερίνα Στανίση στο γάμο του αδερφού της Ανδρέα Στανίση με τη σύζυγό του Ντόρα, με την οποία έχουν ένα γιο και είναι μαζί 17 χρόνια.

Γαμπρός, νύφη καθώς και η τραγουδίστρια μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Στανίση να λέει πως ο αδερφός της είναι φλέβα στο χέρι της που τρέχει αίμα.

«Πλέον είμαστε παντρεμένοι και με την βούλα. Μετά από μία ώριμη σκέψη που μας πήρε περίπου στα 17 χρόνια αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν θα αλλάξει και κάτι. Ήταν ένα όνειρο και έγινε πραγματικότητα» δήλωσε ο Ανδρέας Στανίσης.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Στανίση είπε συγκινημένη: «Είμαι ευτυχισμένη και πολύ συγκινημένη που αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από τόσα χρόνια. Εύχομαι να έχουν μια καλή οικογένεια. Όπως βλέπω τον αδελφό μου έτσι βλέπω και την νύφη μου. Ο Ανδρέας είναι η φλέβα μου που τρέχει αίμα. Η ζωή του να είναι πάντα χαρούμενοι».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This