Πέρασε δύσκολα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκάλυψε ο Λευτέρης Ελευθερίου

«Του είπα ότι δεν ξέρω εάν μπορώ να ξανασυνεργαστώ»

Must Read

Με αφορμή τη νέα παραγωγή του στο θέατρο Άλσος, ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Έχω πει και θα το ξαναπώ ότι εγώ δηλώνω χριστιανός όσον αφορά στο κομμάτι της αποδοχής. Έχω πει κι εγώ ότι έχω περάσει δύσκολα με τον Πέτρο. Δεν παύει όμως ο άνθρωπος να θέλει να κάνει μία νέα αρχή, όλοι το δικαιούμαστε. Όταν πρωτοσυνεργαστήκαμε, πέρασα δύσκολα. Του είπα ότι δεν ξέρω εάν μπορώ να ξανασυνεργαστώ. Εάν ένιωθα ασφάλεια και άλλαζε η συμπεριφορά, ίσως. Μάλιστα είχα πει τότε ότι πιθανόν εγώ να είχα κάνει κάποιο λάθος, γιατί ο Πέτρος ήταν τόσα χρόνια στη δουλειά. Με είχε πιάσει το ενοχικό», αποκάλυψε ο Λευτέρης Ελευθερίου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This