Ο Cristiano Ronaldo βάφει μαύρα τα νύχια των ποδιών του και έχει σοβαρό λόγο γι αυτό

Ο CR7 δεν είναι ο μόνος αθλητής τον οποίο έχουμε δει να κάνει πεντικιούρ

Must Read

Ο Cristiano Ronaldo έχει ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στις οποίες φαίνεται πως έχει μαύρο πεντικιούρ. Ποιος είναι όμως ο λόγος;

Aπό την Έλενα Φάκου

Τις πρώτες φορές που ο 38χρονος σταρ του ποδοσφαίρου έδειξε πως βάφει τα νύχια των ποδιών του μαύρα, όλοι σκέφτηκαν πως πρόκειται απλά για μια ακόμη εκκεντρικότητα. Τελικά όμως, οι ειδικοί έδωσαν μια διαφορετική εξήγηση η οποία έχει ιατρικό υπόβαθρο και δεν πρόκειται απλά για καλλωπισμό-καθώς ο Cristiano προσέχει πολύ τον εαυτό του.

Ο λόγος λοιπόν είναι πως το ειδικό σκληρυντικό βερνίκι που χρησιμοποιεί ο άσος της Αλ Νασρ προστατεύει τα νύχια του τόσο από σπασίματα και τραυματισμούς όσο και από τους μύκητες που ελοχεύουν καθώς οι αθλητές φορούν πολλές ώρες την ημέρα κάλτσες και παπούτσια ενώ ιδρώνουν πολύ.

Ο Cristiano Ronaldo δεν είναι ο μόνος αθλητής τον οποίο έχουμε δει να βάφει τα νύχια του. Το ίδιο κάνει και ο πρώην πρωταθλητής του UFC, Andrei Arlovski, ενώ κάτι ανάλογο έκανε και ο θρύλος της πυγμαχίας, Mike Tyson.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This