Narcan: Το φάρμακο που έδωσαν στη Μadonna χρησιμοποιείται και για περιστατικά υπερβολικής δόσης ναρκωτικών

Στην περίπτωσή της πάντως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε κάνει χρήση

Must Read

H Madonna νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ μετά από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, όμως τώρα ξεκουράζεται σε καλύτερη κατάσταση στο σπίτι της ωστόσο συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια νέες πληροφορίες στην επιφάνεια που αφορούν στην περιπέτεια της υγείας της.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, αρχικά της χορηγήθηκε ένα φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται και σε περιπτώσεις περιστατικών υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Radar Online αναφέρει ότι η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στις 24 Ιουνίου και της χορηγήθηκε ενδοφλέβια το φάρμακο Narcan, το οποίο χρησιμοποιείται και ως αντίδοτο σε περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών (overdose) αλλά και για την αντιμετώπιση του σηπτικού σοκ.

Όσον αφορά στη Madonna, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε για να αντιμετωπιστεί το σηπτικό σοκ που της προκάλεσε η βακτηριακή λοίμωξη. Αφού της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες η βασίλισσα της ποπ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε για μία νύχτα διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Το αποτέλεσμα αυτής της περιπέτειας με την υγεία της είναι να αναβληθεί μέχρι νεωτέρας η προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία της.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This