H Mαρία Μενούνος καταγγέλει πως ο όγκος στο πάγκρεας διπλασιάστηκε λόγω της αδιαφορίας των γιατρών

«Έλεγα πόσο πολύ πονούσα κι ο γιατρός μου απαντούσε ότι έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις» είπε

Must Read

Η Μαρία Μενούνος έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για τον καρκίνο που πέρασε και κατήγγειλε ότι ο όγκος που είχε διπλασιάστηκε επειδή οι γιατροί δεν έδωσαν σημασία.

Όπως είχε αποκαλύψει και τότε, τον Ιανουάριο, διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και μίλησε από την αρχή ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της.

Μιλώντας στο podcast «Not Skinny But Not Fat», εξομολογήθηκε πως ο όγκος που είχε, μεγάλωσε πολύ από την πρώτη της εξέταση τον Νοέμβριο.

«Όταν βρήκαν τον όγκο στη μαγνητική τομογραφία, είπαν “μπορούμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε τα αρχεία και να δούμε την εξέταση του Νοεμβρίου; Βάζω στοίχημα ότι ήταν εκεί”», είπε. Και πρόσθεσε: «Ήταν όντως εκεί. Σε εκείνο το σημείο ήταν μόλις δύο εκατοστά, ενώ αργότερα ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά. Είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος σε δύο μήνες».

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι διαφορετικές εξετάσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις διάφορα πράγματα καλύτερα. Για αυτό, μια μαγνητική μπορεί όντως να δείξει κάτι, όμως σε κάποιες περιπτώσεις οι αξονικές είναι καλύτερες. Άλλοι λένε ότι είναι ο υπέρηχος. Είναι όμως, μια πολύ περίπλοκη διαδικασία», εξήγησε η Μαρία Μενούνος.

«Έτσι, ο ακτινολόγος ξανακοίταξε τις παλιές εξετάσεις και μου είπε ότι ήταν όντως εκεί. Ενώ όταν είχα πάει για αξονική τομογραφία, μου είπαν “είσαι καλά”», πρόσθεσε, λέγοντας επίσης πως κάθε φορά που έλεγε στο γιατρό της ότι πονούσε πολύ εκείνος την καθησύχαζε απαντώντας της ότι δεν συμβαίνει τίποτα κακό: «Του έλεγα πόσο πολύ πονούσα κι εκείνος μου απαντούσε ότι έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις.»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This