Δώρα Τσαμπάζη: H ανατριχιαστική ανάρτηση για την επέτειο του γάμου της με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Ήταν 9 Ιουλίου 2016 όταν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου

Must Read

Ήταν 9 Ιουλίου 2016 όταν η Δώρα Τσαμπάζη παντρεύτηκε τον αείμνηστο Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Χθες ανήμερα της επετείου τους ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instsgram μια φωτογραφία από το γάμο τους την οποία έντυσε με ένα συγκλονιστικό ηχητικό.

«Γειά. Πήρα να δω τι κάνεις. Ελπίζω να είσαι καλά. Σου στέλνω αυτό χωρίς πρόλογο ή δεύτερες σκέψεις, συνδέσεις ή ενοχές. Απλώς, ξεμπλέκω αυτό που υπάρχει μέσα στο στήθος μου. Δε θα σε κοιτάω με τον ίδιο τρόπο αλλά, θα σε θυμάμαι ακριβώς όπως σε έβλεπα εγώ. Και κάθε φορά που θα κλείνω τα μάτια μου θα είναι όλα εκεί, όλα όσα έχω κρατήσει. Άλλωστε, είμαστε σαν ένα ζευγάρι διαφορετικές κάλτσες. Έτσι μου έλεγες. Εγώ μια από αυτές τις πολύχρωμες με τρύπες και μπαλώματα κι εσύ, μια άσπρη βαμβακερή. Να προσέχεις το κομμάτι μου, ε; Θα προσέχω το δικό σου. Σε αγαπώ. Δική σου» ακούγεται στο τραγούδι.

Nα θυμίσουμε ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε νικημένος από τον καρκίνο τον Οκτώβρη του 2022. Mε τη Δώρα Τσαμπάζη απέκτησαν δυο παιδιά, την Ελεάνα και το Γιώργο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This