Βασίλειος Κωστέτσος: «Κατακρεούργησε» όσους κατέκριναν την τρανς Μις Ολλανδία

«Αφήστε τους ανθρώπους να αποφασίσουν αυτοί για την ζωή τους και όχι εσείς για αυτούς!»

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει η στέψη ενός τρανσέξουαλ μοντέλου στα καλλιστεία της Ολλανδίας, καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν δέχονται ότι μία τρανς γυναίκα κατέκτησε τον τίτλο Μις Ολλανδία.

Η Καίτη Φίνου μάλιστα ξέσπασε υποστηρίζοντας πως πρέπει να μπουν κάποια όρια καθώς δεν είναι σωστό να λάβει συμμετοχή «ένας βιολογικός άνδρας» σε έναν γυναικείο θεσμό και να τον κερδίζει κιόλας.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος από την άλλη είναι αντίθετος με αυτήν την άποψη και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram «κατακρεούργησε» όσους κατέκριναν το τρανς μοντέλο.

«Rikkie Valerie Kolle: Η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που στέφθηκε Μις Ολλανδία 2023 – Επόμενος της στόχος ο τίτλος της Μις Υφήλιος Κάποιες και κάποιοι δεν βλέπουν την σαπίλα που ζούμε & βιώνουμε σε όλους τους τομείς!Πολιτική Μουσική Μόδα Κινηματογράφος Τηλεόραση!….Ανθρώπινες Σχέσεις!!!!!

Τους πείραξε το ότι το πρώην αγόρι συναγωνίστηκε και κέρδισε επάξια τον τίτλο μιας ωραίας γυναίκας! Η εποχή του μεσαίωνα και των μαγισσών έχει περάσει δια παντός! Αφήστε τους ανθρώπους να αποφασίσουν αυτοί για την ζωή τους και όχι εσείς για αυτούς!» έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος, δημοσιεύοντας ένα κολάζ με φωτογραφίες του 24χρονου μοντέλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This