Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Άννα Κουρή: Η Τερέζ έπαιρνε 20 χιλιάδες δραχμές το επεισόδιο! (video)

Η Άννα Κουρή περπατώντας στον δρόμο του αγαπημένου της Κολωνακίου όπου έχει μεγαλώσει, έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι».

Η γλυκύτατη ηθοποιός που πρωταγωνιστήσει στο «Φάλτσο Σοπράνο», δηλώνει ότι δεν έχει προτάσεις πλέον για τηλεόραση και αισθάνεται άσχημα που χαρακτηρίστηκε και στιγματίστηκε με τον ρόλο της Βάνας από τους «Μεν και Δεν».

Η αμοιβή της Τερέζ

Το αγαπημένο της σκυλάκι η Τερέζ, που πρωταγωνιστούσε σε όλα τα επεισόδια, στην αγκαλιά της «Βάνας», πληρωνόταν με 10.000 δρχ στην αρχή και όπως τονίζει ήταν η… μοναδική που πήρε αύξηση στην επόμενη σεζόν, φτάνοντας στις 20.000δρχ. Ο τάφος της γλυκύτατης Τερέζ βρίσκεται στην Κινέτα όπου έχει θαφτεί μαζί με τον γιο της.

Η Άννα Κουρή δηλώνει υπέρμαχος του χρόνου, και τρομάζει με τις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι ο γάμος της εδώ και 20 χρόνια κρατάει γερά κι ας επέλεξε να μην κάνει παιδιά λόγω άγχους και ευθυνών. Αγαπάει πολύ την μητέρα της και υποστηρίζει ότι όσο εκείνη μεγαλώνει, γίνεται όλο και περισσότερο «μαμακιάς» αφού φοβάται πολύ μην την χάσει.

Δείτε επίσης: Η αγωγή της Ισμήνης Καλέση για την φωτογραφία με την Γιάννα Αγγελοπούλου, την στιγμάτισε (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ