O Πέτρος Τσιτσιπάς είχε γενέθλια και ο αδερφός του θέλησε να του πει δημόσια πως τον αγαπάει πάρα πολύ

Τη συνόδευσε με μια κοινή τους φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία

Must Read

Ο αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά, Πέτρος Τσιτσιπάς, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και κλείνει τα 23 του χρόνια. Με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού του ο τενίστας θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με μια κοινή τους φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία και ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπητέ μου Πέτρο, σήμερα, η καρδιά μου γεμίζει από ευτυχία και νοσταλγία καθώς γιορτάζουμε τα γενέθλιά σου. Σε θυμάμαι σαν χθες, όταν ήσουν ο μικρότερος αδελφός που πάντα προστάτευα και φρόντιζα. Πλέον, βλέπω έναν ώριμο και σοφό άνθρωπο που κοιτάζει πέρα από τα όρια του κόσμου, πάντα αναζητώντας κάτι περισσότερο.

Είσαι πραγματικά εμπνευσμένος, αδελφέ μου, καθώς καταφέρνεις να δουλεύεις σκληρά κάθε μέρα, ενώ ταυτόχρονα διατηρείς αυτήν την ικανότητα να αναζητάς το πανέμορφο και μαγευτικό στον κόσμο γύρω μας. Η παρέα σου είναι πάντα μια χαρά, και οι στιγμές που περνάμε μαζί είναι πάντα γεμάτες γέλιο και χαζολογήματα. Πραγματικά, αυτές οι στιγμές κάνουν τη ζωή πιο ξεχωριστή.

Σήμερα, θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα για τα γενέθλιά σου. Να έχεις υγεία, ευτυχία και πάντα να διατηρείς αυτό το πάθος για την αναζήτηση του υπερπέραν. Ξέρω πως μπορεί η ζωή να φέρνει προκλήσεις, αλλά είμαι βέβαιος πως εσύ θα τις ξεπερνάς με τον ιδιαίτερο τρόπο που διαθέτεις.

Μεσολάβησαν πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά που περνούσαν τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες μαζί. Αμέτρητα βράδια παίζοντας σαν μικρά παιδιά στους δρόμους της Βουλιαγμένης, ώρες ατελείωτες παίζοντας «Virtual Tennis» στο PlayStation μέχρι πολύ αργά. Ωραίες αναμνήσεις που δεν σβήνουν ποτέ!

Σε αγαπώ πάρα πολύ, αδελφέ μου. Να ξέρεις πως είμαι πάντα εδώ για σένα, στις χαρές και στις λύπες. Εύχομαι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε αμέτρητες αναμνήσεις μαζί, και να διατηρήσουμε αυτήν την ξεχωριστή σχέση αδελφικής αγάπης που μας ενώνει.

Χαρούμενα γενέθλια, αδελφέ μου! Με όλη μου την καρδιά, Στέφανος» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This