H Σάσα Σταμάτη έκανε πολύ αποτυχημένο χιούμορ λέγοντας ότι ο Κίλιαν Εμπαμπέ θα έπαιζε στον Ολυμπιακό τζάμπα

Eν τω μεταξύ μια πρόταση έγραψε για να συνοδεύσει τη φωτογραφία και ξέχασε και μια βασική λέξη

Must Read

H Σάσα Σταμάτη μάλλον προσπαθεί να ακολουθήσει τη Σχολή του Τάκη Τσουκαλά στο καλαμπούρι αλλά δεν το πολυκαταφέρνει, όπως φάνηκε από το χιούμορ που επιχείρησε να κάνει με την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του και για την ώρα ξεκουράζεται στις Κυκλάδες.

Η Σάσα Σταμάτη, ανέβασε λοιπόν ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο ποζάρει με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή τον οποίο πέτυχε στις διακοπές του στη Μύκονο, την οποία συνόδευσε με την εξής φράση (από την οποία να σημειωθεί ότι λείπει ένα βασικό ρήμα): «Εμένα πάντως ο Εμπαμπέ μου είχε (εδώ κάτι απουσιάζει) ότι στον Ολυμπιακό θα ερχότανε και τζάμπα.»

Αν ωστόσο η Σάσα Σταμάτη δεν αστειεύεται, τότε ας γίνει η νέα μάνατζερ του Κιλιάν Εμπαπέ και ας τον φέρει δωρεάν στον Ολυμπιακό, δεν θα είναι σίγουρα η πιο επιτυχημένη στιγμή της καριέρας του αλλά μάλλον θα είναι της δικής της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This