Ανδρέας Λιόντος: Από τις ερωτικές ταινίες του Σειρηνάκη, στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Ανδρέας Λιόντος, που έκανε καριέρα στον Σειρηνάκη, ανοίγει νέα σελίδα και ρίχνεται στην μάχη των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Must Read

Μπορεί τα ονόματα των Πατούλη και Χαρδαλιά να μονοπωλούσαν μέχρι τώρα την επικαιρότητα στον χάρτη των επερχόμενων εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όμως ένα νέο όνομα έρχεται να δώσει μια άλλη, πιο… πικάντικη γεύση στις εκλογές για την ανάδειξη νέων δημάρχων και περιφερειαρχών!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Το όνομα «Απολλώνιος» σας λέει κάτι; Το ονοματεπώνυμο Ανδρέας Λιόντος; Τι, όχι; Τότε προφανώς δεν έχει τύχει να τον καμαρώσετε σε ερωτικές ταινίες της Sirina του βασιλιά του πορνό Δημήτρη Σειρηνάκη ή δεν τον είχατε πετύχει σε κάποιο ζάπινγκ σε τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι! Και όμως, το άλλοτε καμάρι της Sirina, που είχε αναδείξει το υποκριτικό ταλέντο του σε περισσότερες από 15 ερωτικές ταινίες της, έχει και αυτοδιοικητικές ανησυχίες!

Οπως αποκαλύπτουμε σήμερα, ο Ανδρέας Λιόντος, ο «Απολλώνιος» του πορνό, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κάνει στροφή στη ζωή του και στην επαγγελματική καριέρα του, καθώς άφησε την Αθήνα και ζει πλέον μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του στους Δελφούς, δουλεύοντας στην οικογενειακή επιχείρηση, έχοντας ξενοδοχείο και παράγοντας το δικό του μέλι ως αγρότης, ονειρεύεται να διαβεί και το δημαρχείο των Δελφών, μια και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λουκά Αναγνωστόπουλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών».

«Ο τόπος θέλει νέα μυαλά»

Μιλώντας για την υποψηφιότητά του και τους νέους του στόχους, ο Λιόντος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο τόπος θέλει νέα μυαλά, μάχιμα, με όρεξη για δουλειά. Υπάρχουν παθογένειες στις δομές, όπως ότι δεν υπάρχει πάρκινγκ και δεν υπάρχει σωστό μάρκετινγκ για την περιοχή. Πρόκειται για έναν προικισμένο τόπο για καλοκαίρι και χειμώνα, που όμως δεν έχει την προβολή που του πρέπει. Το μότο μου είναι να υλοποιήσω το όνειρο του Ωνάση και να κάνουμε την περιοχή Μόντε Κάρλο. Θα δώσουμε έμφαση στις υποδομές και θα βρούμε ισχυρά brand names ώστε να επενδύσουν! Πρακτικά, θα φτιάξουμε ένα μεγάλο πάρκινγκ και θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην προβολή της περιοχής παγκοσμίως!»

Το άλλοτε αστέρι των ερωτικών ταινιών και της τηλεόρασης, μια και έχει παρελάσει από το «Ραντεβού στα Φανερά», το «Go straight», μέχρι το «Ραντεβού στα Τυφλά», το «Love bites» και το «Survival», έχει αποκτήσει τα δικά του «παράσημα» στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών κερδίζοντας πολλά βραβεία παγκοσμίως, κάτι που τον έχει κάνει υπερήφανο για τα χρόνια που έκανε τις συμπρωταγωνιστριές του να αναστενάζουν!
«Οι ερωτικές ταινίες ήταν… κοινωνικού – επιμορφωτικού χαρακτήρα! Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι εφόσον είμαι ένας αρτιμελής άνθρωπος, γιατί να μην το κάνω; Κέρδισα πολλά βραβεία στον ερωτικό κινηματογράφο και συμμετείχα σε περισσότερες από 15 ερωτικές ταινίες. Το έκανα για περίπου πέντε χρόνια. Καθετί έχει μια αρχή και ένα τέλος. Οταν κάνω ένα επάγγελμα ή ένα χόμπι, κάποια στιγμή φτάνει το πλήρωμα του χρόνου και σταματάω» αναφέρει δίχως περιστροφές!

Ακόμη απαντά σε αυτούς που μπορεί να επικρίνουν την υποψηφιότητά του αναφορικά με το παρελθόν του στις ερωτικές ταινίες. «Το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο. Εάν κάποιος πει κάτι τέτοιο, θα είναι κακοπροαίρετος. Σε αυτό το σημείο θα δανειστώ τα σοφά λόγια του αρχαίου επικού ποιητή Διφίλου του Σίφνιου που είχε πει: «Ορκος δ’ εταίρας ταυτό και δημηγόρου: Εκάτερος αυτών ομνύει προς όν λαλεί. – Ο όρκος της πόρνης μοιάζει με τον όρκο του πολιτικού: και οι δύο ορκίζονται σε όποιον απευθύνονται». Κλείνοντας, αναφέρει εάν θα συμμετείχε ξανά σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση ή σε ριάλιτι: «Εάν μου γινόταν κάποια καλή πρόταση, θα το έκανα. Απέχω από την τηλεόραση περίπου οκτώ χρόνια. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά επειδή είχα πολύ φόρτο εργασίας, ήθελα να αφοσιωθώ στο ξενοδοχείο μας στους Δελφούς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This