Άννα Φόνσου: Χαρούμενη στο νέο της σπίτι μετά την περιπέτεια

Must Read

Μετακόμιση σε νέο σπίτι για την Αννα Φόνσου μετά την εκκένωση της πολυκατοικίας όπου ζούσε επί μισό αιώνα!

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρόεδρος του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» είχε κάνει γνωστό από τα μέσα Ιουλίου πως θα αναγκαζόταν να… ξεσπιτωθεί, αφού η πολυκατοικία επί της οδού Δημοκρίτου, στο Κολωνάκι, στην οποία διέμενε τα τελευταία 50 χρόνια, κρίθηκε από την Πολεοδομία ακατάλληλη και επικίνδυνη για τους ενοίκους της, έπειτα από σοβαρή υδραυλική βλάβη στο υπόγειό της, που προκάλεσε, δυστυχώς, ζημιά στα θεμέλια του κτιρίου.

Οπως είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τη σελίδα του «Σπιτιού του Ηθοποιού» στο facebook, έπρεπε να βρει άμεσα ένα σπίτι να μείνει, αφού στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της έπρεπε να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες, μια και υπήρχε κίνδυνος ακόμη και να καταρρεύσει.

Μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι προκειμένου να μετακομίσει προσωρινά, η Αννα Φόνσου είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή της να μείνει στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά, αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο επανήλθε με νέα ανάρτηση, ανακοινώνοντας πως βρήκε τελικά νέο σπίτι.

Η ίδια, μάλιστα, μοιράστηκε και φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου της σπιτιού, το οποίο αποκαλεί «Κουκλόσπιτο της Αννας». «Φίλοι μου, μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω…» έγραψε στη λεζάντα των άλμπουμ που κοινοποίησε. Και συνέχισε: «Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Αννας – σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος. Ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This