Ο ακέφαλος «καβαλάρης» της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Must Read

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπαθε… Δήμητρα Αλεξανδράκη στα προσωπικά της! Τι εννοούμε; Οτι κρύβει κι αυτή τον σύντροφό της από τα φώτα της δημοσιότητας!

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις διακοπές της, έχοντας στο πλευρό της δικούς της ανθρώπους, μεταξύ των οποίων είναι οι φίλες της Ελευθερία Ελευθερίου και Μαρία Αντωνά, ο αρραβωνιαστικός της τελευταίας (και πρώην συμπαίκτης της ίδιας στο reality επιβίωσης) Αρης Σοϊλέδης και, βέβαια, ο νέος σύντροφός της, του οποίου το πρόσωπο, όμως, αποφεύγει επιμελώς να δείξει στις αναρτήσεις της στα social media.

Λέτε να φοβάται το… κακό μάτι κάποιας πρώην φιλενάδας της και είτε τον «αποκεφαλίζει» είτε κρύβει τη φάτσα του με καρδούλες στα «κλικ» που ανεβάζει στον λογαριασμό της; Είναι γεγονός, πάντως, ότι κάτι αντίστοιχο είχε κάνει σε προηγούμενη σχέση της και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Εκείνη, μάλιστα, είχε φτάσει σχεδόν στα σκαλιά της εκκλησίας με τον τότε σύντροφό της, χωρίς ν’ αποκαλύψει ποτέ την ταυτότητά του…

Δεν γνωρίζουμε, φυσικά, αν η Ευρυδίκη σκοπεύει να ακολουθήσει τόσο πιστά το παράδειγμα του μοντέλου ή αν θα τον συστήσει κάποια στιγμή στους followers της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This