Ο εφτάψυχος Σπύρος Φωκάς δεν το βάζει κάτω!

Μεταφέρθηκε την Τετάρτη σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα για να σταθεί όρθιος!

Must Read

Εφτάψυχος ο 85χρονος Σπύρος Φωκάς, που η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή! Ο Ελληνας σταρ του Χόλιγουντ, μετά το κρίσιμο χειρουργείο στη χολή πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης «Διάπλαση» στην Καλαμάτα, δείχνοντας πείσμα και θέληση να παραμείνει στη ζωή!

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Ο σπουδαίος ηθοποιός, ο οποίος έκανε πολύ κόσμο να καρδιοχτυπήσει τις προηγούμενες ημέρες με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε να αντιμετωπίσει, τώρα καλείται να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Η μεγάλη περιπέτεια του Σπύρου Φωκά, που ζει εδώ και μερικά χρόνια στο Καλαμάκι Κορινθίας μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν, ξεκίνησε περίπου πριν από έναν μήνα, τη μέρα που το Λουτράκι καιγόταν απ’ άκρη σε άκρη! Οι φλόγες που έβλεπε από το παράθυρο του φτωχικού σπιτιού του έμοιαζε να καταπίνουν τα πάντα στην περιοχή! Με πολλά προβλήματα υγείας και σχεδόν κατάκοιτος στο κρεβάτι του, έπρεπε να αποφασίσει άμεσα αν θα έμενε εκεί και θα διακινδύνευε τη ζωή του ή θα μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ετσι και έγινε.

Επικίνδυνη φλεγμονή

Ο παντοτινός φύλακας άγγελός του, η σύζυγός του Λίλιαν, επικοινώνησε με το νοσοκομείο, όπου και τους μετέφεραν σε ασφαλές μέρος. Ωστόσο, η υγεία του είχε ήδη κλονιστεί. Οι αναθυμιάσεις των καμένων, καθώς και το άγχος για να σωθούν προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά τόσο σε εκείνον όσο και στη σύζυγό του, η οποία μπήκε εσπευσμένα με έμφραγμα στη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν και ο σύζυγός της. Ωστόσο, οι γιατροί του νοσοκομείου στις εξετάσεις που υπέβαλαν τον ηθοποιό διαπίστωσαν και μια επικίνδυνη φλεγμονή. Αμέσως, του συνέστησαν να μπει στον προεγχειρητικό έλεγχο και στη συνέχεια για χειρουργείο στη χολή.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, όλα πήγαν καλά με την εγχείρηση, ενώ την Τετάρτη το βράδυ ο αγαπητός ηθοποιός μεταφέρθηκε, όπως προαναφέραμε, στο κέντρο αποκατάστασης «Διάπλαση» στην Καλαμάτα, όπου για έναν μήνα θα είναι υπό παρακολούθηση με σκοπό να σηκωθεί και πάλι όρθιος.

Ο Σπύρος Φωκάς με τη σύζυγό του Λίλιαν την ημέρα του γάμου τους

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This