Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι στα ελληνικά νησιά

Oh la la Νικολά

Must Read

Οι λάτρεις του yachting κλέβουν την παράσταση με τις πολυτελείς θαλαμηγούς τους στα ελληνικά νησιά. Ομως ξένοι πολιτικοί, διάσημες σταρ και σχεδιάστριες μόδας ταξιδεύουν όπως κάθε καλοκαίρι ινκόγκνιτο στα ελληνικά νησιά, θυμίζοντάς μας τα χρυσά καλοκαίρια της δεκαετίας του ’60, όταν όλοι οι σταρ περνούσαν τα καλοκαίρια τους στη χώρα μας.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί πέταξε πλέον το «βραχιολάκι» μετά την καταδίκη του, και με την καλλονή Κάρλα Μπρούνι απολαμβάνουν ινκόγκνιτο τις διακοπές τους, με νοικιασμένη θαλαμηγό, κάνοντας κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Η στήλη τούς εντόπισε στη Σχοινούσα και τη Φολέγανδρο, ενώ η ταβέρνα Αρακλειά επιβεβαίωσε την πληροφορία μας ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφία του ζεύγους, που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso». O ιδιοκτήτης του εστιατορίου γράφει μάλιστα: «Το χθεσινό δείπνο του ο Νικολά Σαρκοζί επέλεξε να το κάνει στην Αρακλειά μας μαζί με τη σύντροφό του Κάρλα Μπρούνι και τους καλεσμένους του. Μεγάλη μας τιμή. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς».

Σαρκοζί και Μπρούνι στην ταβέρνα Αρακλειά

Η στήλη επίσης εντόπισε τη διάσημη σχεδιάστρια Loro Piana στη Σχοινούσα, να βγαίνει από τη θαλαμηγό που φέρει το όνομά της. Οσον αφορά τους κοσμικούς σκαφάτους, αυτές τις μέρες έφυγαν από τη Μύκονο και αλωνίζουν το Ιόνιο, με προορισμό την Κέρκυρα και το Κομμένο, όπου τον Δεκαπενταύγουστο δίνεται το καθιερωμένο πάρτι του μαικήνα της τέχνης Δάκη Ιωάννου. Φυσικά, την παράσταση στην Κέρκυρα κλέβει η 50μετρη θαλαμηγός «Guilty» του Δάκη Ιωάννου, που δημιούργησε με τον διάσημο Αμερικανό καλλιτέχνη Jeff Koons. Μετά τη Μύκονο και την Πάρο στη Σαντορίνη η στήλη εντόπισε το 50μετρο ιστιοφόρο με τα μπορντοκόκκινα πανιά «Baracuda» του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου.

Δάκης Ιωάννου

Μετά τη Μύκονο στις Σπέτσες έχει αγκυροβολήσει το σκάφος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, που φέτος κάνουν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά με τους δύο γιους τους και τις νύφες τους, όπως και εθεάθησαν στη βόλτα τους στα Ματογιάννια. Στην Ιο βρίσκεται η θαλαμηγός του Νίκου Τσάκου, όπου ο εφοπλιστής και η σύζυγός του Σήλια Κριθαριώτη διαθέτουν και εξοχική κατοικία.

Το «Guilty» του Δάκη Ιωάννου

Πολλά πολυτελή σκαριά αναμένονται τις επόμενες ημέρες στη Σύμη και την Πάτμο, καθώς στο νησί λόγω του Δεκαπενταύγουστου κάθε χρόνο γίνεται χαμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This