Στενό «ταγκό» με γόνο η Ευγενία Νιάρχου

Τι τρέχει με τη χρυσή κληρονόμο και τον σικ Αργεντινό Martin Pacanowski!

Must Read

Μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα η Ευγενία Νιάρχου βρέθηκε στο Ποζιτάνο της Ιταλίας με αγαπημένες της φίλες, όπως η κολλητή της, Bianca Brandolini. Στην παρέα της όμως πάλι τη συνόδευε ο αριστοκρατικής καταγωγής Martin Pacanowski, τον οποίο και φωτογράφισε σε παραλία και ανέβασε insta story, θαυμάζοντας το στιλ του, βάζοντας πολλά ερωτηματικά για το τι τελικά συμβαίνει μεταξύ τους – είναι φίλοι ή σύντροφοι;

Η 37χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου, του brand Venyx, που γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της στην Ελλάδα, σε ένα πριβέ πάρτι με λίγους φίλους στη Σπετσοπούλα, το ιδιωτικό νησί του παππού της Σταύρου Νιάρχου, είχε και πάλι στο πλευρό της τον Martin Pacanowski. Στην Αθήνα, μάλιστα, η φιλότεχνη κληρονόμος έδωσε το «παρών» στο Ηρώδειο, στη συναυλία των πρωτοπόρων της ηλεκτρονικής μουσικής Kraftwerk.

Ευγενίας Νιάρχου

Η Ευγενία Νιάρχου χειροκρότησε το διάσημο γερμανικό συγκρότημα και ανέβασε story στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου συνοδευόταν και πάλι από τον Martin Pacanowski, Αργεντινό επιχειρηματία, γόνο παλιάς αριστοκρατικής οικογένειας. Ο Martin Pacanowski συνοδεύει συχνά την Ευγενία στα ταξίδια της στην Ελλάδα, όπως στη βάπτιση του γιου της Μαίρη Κατράντζου στις Σπέτσες, αλλά και στον γάμο του πρίγκιπα Φιλίππου με τη Νίνα Φλορ, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν είναι μόνο καλοί φίλοι ή κάτι περισσότερο, καθώς η Ευγενία θεωρείται από τις περιζήτητες νύφες του jet set.

Ο Martin Pacanowski!

Διεθνές brand κοσμημάτων

Η Ευγενία Νιάρχου δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Φωτό και insta stories στα social media ανεβάζει από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο και από τα κοσμήματά της, που ξεκίνησε να σχεδιάζει το 2013. Πρόκειται για το διεθνές brand κοσμημάτων με ρετρό-φουτουριστική σχεδιαστική διάθεση Venyx, που παράγεται στην Ιταλία και πωλείται σε επιλεγμένα καταστήματα στο Τόκιο, στη Μόσχα, στη Βηρυτό και στo Μαϊάμι, μεταξύ άλλων, αλλά και στο διαδικτυακό Net-A-Porter. Στον χώρο του διεθνούς τζετ σετ και της μόδας, η Ευγενία Νιάρχου ανήκει στην κατηγορία των περιζήτητων It Girls.

Martin Pacanowski, Bianca Brandolini και Ευγενία Νιάρχου

Κόρη του πρωτότοκου γιου του Σταύρου Νιάρχου, Φιλίππου, και της Βικτόρια Κριστίνα Νιάρχος, η Ευγενία γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1986 και μεγάλωσε στο Παρίσι, και λατρεύει τα αδέλφια της, τον Σταύρο, τον Τεό και την Ηλέκτρα, που κάνει το ντεμπούτο της στη social life. Εκτός από τη Σπετσοπούλα και τη Μύκονο επισκέπτεται πολύ συχνά το Κέντρο Πολιτισμού – Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αθήνα. Κληρονόμησε το όνομά της από τη γιαγιά της, Ευγενία Λιβανού, σύζυγο του Σταύρου Νιάρχου και μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή στο οικογενειακό νησί, τη Σπετσοπούλα, το 1970.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This