Δείτε την κομψή σύζυγο του Τάσου Αρνιακού, Mαρί

Πρόκειται για μια πολύ καλοβαλμένη κυρία

Must Read

Ο Τάσος Αρνιακός είναι ο μετεωρολόγος τον οποίο βλέπουμε να μας ενημερώνει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με το δικό του χαρακτηριστικό ευχάριστο και ευγενικό στυλ για τον καιρό.

Στην προσωπική του ζωή ο Τάσος Αρνιακός είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Μαρί Αρνιακού και μαζί έχουν αποκτήσει και δυο γιους. «Τη βλέπετε, είναι μία κούκλα… τα λόγια είναι περιττά. Είμαστε 25 χρόνια μαζί και έχουμε δύο γιους… και ότι είναι όμορφη το διέκρινα πρώτος εγώ… Εννοείται ότι στα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί υπάρχουν μποφόρ μέσα στο σπίτι μας, αλλά για αυτά…», είχε πει στο παρελθόν σε δήλωση για τη γυναίκα του ο Τάσος Αρνιακός.

Οι γιοι τους μάλιστα, είναι επαγγελματίες κολυμβητές και ο μετεωρολόγος έχει αναφέρει για εκείνους: «Ο αθλητισμός κάνει τα παιδιά μαχητές. Οι συνθήκες στις οποίες προπονούνται είναι δύσκολες, ωστόσο η Ελλάδα έχει να περιμένει μετάλλια και δόξες από τους αθλητές της. Τους εξηγώ ότι δεν έχει σημασία τι δουλειά θα κάνεις, αλλά να είσαι καλός σε αυτήν κι ευτυχισμένος. Τότε μόνο θα πετύχεις. Για παράδειγμα, ο Θεμιστοκλής, ήταν σκουπιδιάρης. Υπεύθυνος αποκομιδής απορριμμάτων στην Αθήνα. Και σε αυτό διέπρεψε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This