H Αγγελική Ηλιάδη έβαλε «φωτιά» στο νέο της videoclip

Συμμετέχει η νικήτρια του My Style Rocks Όλγα Κοτλιδά!

Must Read

«Κοίτα με όταν σου χορεύω, θέλω να σου παραδοθώ, θέλω να σου παραδοθώ, τον έρωτά μας τον πιστεύω, μόνο για σένα είμαι εδώ, μόνο για σένα είμαι εδώ»!

Με αυτούς τους στίχους εισέβαλε στο Bolivar η εκρηκτική Αγγελική Ηλιάδη, όπου έγιναν τα γυρίσματα του video clip της νέας της επιτυχίας «Κοίτα με», σε στίχους και μουσική Nino Ξυπολιτά!

Η αισθησιακή διάθεση της Ηλιάδη αποτυπώθηκε και στην ενδυματολογική της προσέγγιση, που για την οπτικοποίηση του hit της ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία!

Σε αυτό συνέβαλε και η παρουσία της συμπρωταγωνίστριάς της στο κλιπ, που δεν είναι άλλη από την Ολγα Κοτλιδά, η οποία είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» του Σκάι!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This