Σταματήστε ότι κάνετε: H Mαρία Ναυπλιώτου ποζάρει με μαγιό

Η ηθοποιός βρίσκεται στην Πάρο

Must Read

Η Μαρία Ναυπλιώτου βρίσκεται για διακοπές στην Πάρο και χαλαρώνει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ενώ να θυμίσουμε πως τον περασμένο χειμώνα είχε περάσει και ένα πρόβλημα υγείας πιο συγκεκριμένα οξεία χολυκυστίτιδα που την οδήγησε στο χειρουργείο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες σε κάποιες από τις οποίες ποζάρει με το μπικίνι της και είναι εντυπωσιακή.

Συνόδευσε την ανάρτησή της με τη φράση «Παρά θίν αλός ή αλλιώς όταν ερωτεύεσαι μία παραλία».

Πριν την Πάρο, η ηθοποιός είχε επισκεφθεί και την Ικαρία, από την οποία επίσης δημοσίευσε ένα αντίστοιχο φωτογραφικό άλμπουμ το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα:” Ικαρία♥️το νησί της μακροημέρευσης και της ευζωίας, το νησί των πανηγυριών και της χαλαρότητας, το νησί των αγαπημένων μου ανθρώπων, το νησί που ζει το Μαργαριταράκι μου♥️💛♥️”

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This