Απόψε η μεγάλη βραδιά των Πελοποννησιακών Καλλιστείων

Οι «βασίλισσες» του Μοριά

Must Read

Για 33η χρονιά τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία θα βάλουν τα καλά τους, με τον διαγωνισμό ομορφιάς να πραγματοποιείται σήμερα στο Club Casino Loutraki.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Φέτος την επιλογή των υποψήφιων φιναλίστ επιμελήθηκε η ιδιοκτήτρια πρακτορείων μοντέλων Κρίστι Κρανά, επιλέγοντας τα καλύτερα ενδύματα, μαγιό, υποδήματα, μακιγιάζ, και κομμώσεις, ώστε να αναδείξουν οι φιναλίστ τον καλύτερο εαυτό τους. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή.

Κρίστι Κρανά

Η κριτική επιτροπή που θα αποφασίσει ποια κορίτσια θα φορέσουν τα στέμματα αποτελείται από γνωστά ονόματα της showbiz, όπως ο Λάκης Γαβαλάς, η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, ο σκηνοθέτης Ομηρος Ευστρατιάδης, ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος, ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, η Κρίστι Κρανά, ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του Kristi Academy και Kristi Models Agency, οι επιχειρηματίες Αλέξανδρος Καλλέργης, Στέλιος Σταμπουλής, Γιώργος Τσακελίδης, Γιάννης Κρέστας, Ανδρέας Γκέτε, Παναγιώτης Πιτσάκης, Ερρίκος Κουτρούλης, Βαγγέλης Βουγιουκλάκης, ο τηλεοπτικός παραγωγός Γιώργος Πάπας, ο γιατρός Ευάγγελος Γκικοντές και η Miss Πελοπόννησος 2022 Αννα Μαρία Πόποβιτς. Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο επιχειρηματίας Ηλίας Παπαπορφυρίου.

Ομηρος Ευστρατιάδης

Η Κρίστι Κρανά μιλώντας στην «Espresso» για τη βραδιά του τελικού ανέφερε: «Φέτος ήθελα να αναλάβω τα πάντα αναφορικά με τα καλλιστεία, ώστε να γίνει κάτι καλό και σωστό. Τα κορίτσια που συμμετέχουν είναι όλα από Kristi Academy και Kristi Models Agency. Τα κορίτσια είναι όλα μοντέλα και πραγματικά θα εντυπωσιάσουν το κοινό

Λάκης Γαβαλάς

Αρμονικό σύνολο

H ιστορία των Πελοποννησιακών Καλλιστείων ξεκινάει από την αρχαιότητα, όταν ο Κύψελος το (657-627 π.Χ.) διοργάνωσε στην πόλη της Κορίνθου τους πρώτους αγώνες ομορφιάς, υμνώντας με πίστη το ωραίο, το απόλυτα αρμονικό σύνολο και το ήθος. Σε αυτές τις αρχές στηρίζονται τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία και με αυτό το σκεπτικό συνεχίζουν την πορεία τους.

Αλέξανδρος Καλλέργης

Το 1983, σε ηλικία 27 ετών, ένας φέρελπις νέος από το Κιάτο της Κορινθίας, ο Τάκης Παπαπαναγιώτου, αποφάσισε να αναβιώσει τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία. Πρώτη Star αναδείχτηκε η Κατερίνα Τσόγκα. Μετά μια μικρή διακοπή, το 1992, ξεκίνησαν πάλι τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία, με παρουσιάστρια τη Νατάσσα Ράγιου και νικήτρια τη Γιούλη Μπεβεράτου.

Γιώργος Γερολυμάτος

Πολλές κυρίες της κοσμικής ζωής πέρασαν από τα καλλιστεία, όπως η σημερινή βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μύκονο Κατερίνα Μονογιού, στον χώρο του modeling, με κορυφαία την diva Ρία Αντωνίου. Ακόμη, έχουν διακριθεί στον χώρο της μόδας η Αντζελα Ευριπίδη, η Νάση Τσολάκη, η Εύα Λάσκαρη, η Γιώτα Κουράκου, η Χριστιάννα Καρνέζη, η Μαρία Ψηλού και πολλές ακόμη.

Βεατρίκη Μερέου
Βαλέρια Ρούσου
Σταυρούλα Χαλκιά
Σπυριδούλα Ζουριδάκη
Νάγια Τριανταφύλλου
Μελίνα Βρανσιάν
Μαριάννα Αναγνωστοπούλου
Κατερίνα Καλαθάκη
Αμαλία Ρεμούνδου
Αλέξια Σούρντου
Αλεξάνδρα Χουλιάρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This