Φύλακες άγγελοι η σύζυγός του Σπύρου Φωκά και η ξενιτεμένη κόρη τους

Στέκονται στο πλευρό του Σπύρου Φωκά, που δίνει τη δική του μάχη σε κέντρο αποκατάστασης

Must Read

Με μια οικογενειακή φωτογραφία, ο μεγάλος Ελληνας ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, η σύζυγός του Λίλιαν και η κόρη τους Κωνσταντίνα θέλησαν να απαλύνουν τον ανηφορικό δρόμο που ανεβαίνουν, με την κατάσταση της υγείας του.

Οπως πρώτη εδώ και καιρό έχει γράψει η «Espresso», o Φωκάς βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα, μετά το εξιτήριο που του δόθηκε από το νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλευόταν.

Ο γολγοθάς που ανεβαίνει ο χολιγουντιανός ηθοποιός εδώ και τρία χρόνια με την υγεία του τον έχει αναγκάσει αρκετές φορές να νοσηλευτεί σε κλινική. Ωστόσο, το καλοκαιρινό χτύπημα με τις φωτιές στο Καλαμάκι Λουτρακίου φαίνεται πως ήταν και το πιο δυνατό. Τότε η Λίλιαν Φωκά χρειάστηκε να μεταφέρει τον σύζυγό της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου προκειμένου να γλιτώσουν τόσο από την πύρινη λαίλαπα όσο και από τα αναπνευστικά προβλήματα που προκλήθηκαν από τους καπνούς.

Από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα

Στο πλευρό του σε αυτή την περιπέτεια της υγείας του βρίσκονται συνεχώς η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, αλλά και η θετή του κόρη Κωνσταντίνα. Η κόρη της Λίλιαν Φωκά ταξίδεψε από την Αμερική για να είναι κοντά του όλο αυτό το διάστημα που χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Φωκά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στοfacebook μια φωτογραφία με τον ηθοποιό και τη μητέρα της, μέσα στο κέντρο αποκατάστασης, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Θα το περάσουμε κι αυτό».

Να θυμίσουμε ότι ο Σπύρος Φωκάς χρειάστηκε να νοσηλευτεί έπειτα από κρίσιμο χειρουργείο χολής στο οποίο και υποβλήθηκε πριν από λίγο καιρό. Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή δεν σταμάτησαν να βρίσκονται στο πλευρό του, θέλοντας να του παρέχουν όλα τα απαραίτητα εχέγγυα ότι θα επανέλθει και πάλι ο οργανισμός του.

Η «Espresso» από την πρώτη στιγμή, με συνεχή ρεπορτάζ, ενημερώνει το κοινό για την εξέλιξη της υγείας του μεγάλου ηθοποιού, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους με τεράστια καριέρα σε όλο τον κόσμο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This