Τζένη Μελιτά – Το ξέφρενο πάρτι με τις φίλες της: «Διάβασα πως έκανα το πιο τρελό κι ανατρεπτικό bachelorette…»

Must Read

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν η Τζένη Μελιτά με τον επί 9 χρόνια σύντροφό της Σπύρο Μαργαρίτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια παρουσιάστρια στις αρχές του μήνα, αποκάλυψε πως πήγε στο ατελιέ γνωστής σχεδιάστριας μόδας για να κάνει πρόβα νυφικού.

Πρόσφατα μάλιστα έκανε το μπάτσελορ πάρτι που της ετοίμασαν οι φίλες της και ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δίνοντας την δική της συμβουλή στις γυναίκες που την ακολουθούν.

«Θα έχουμε πάντα η μία την άλλη.

Διάβασα πως έκανα το πιο τρελό κι ανατρεπτικό bachelorette και είναι αλήθεια, αλλά σημασία έχει -ό,τι κι αν κάναμε εχθές- πως ένιωσα τεράστια αγάπη και δεν νομίζω ότι το έχω νιώσει σε επίπεδο φιλίας αυτό ποτέ τόσο έντονα.

Αν έχω να δώσω μια συμβουλή, που γενικά σιχαίνομαι να δίνω συμβουλές, θα ήταν να στέλνετε συχνά ένα μήνυμα στις φίλες σας και να τους λέτε ότι τις αγαπάτε και ότι θα είστε πάντα εκεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This