Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πόσα χρόνια έκανε να ξεπεράσει το Μπραντ Πιτ και μείναμε άναυδοι

Θα πείτε, Μπραντ Πιτ είναι αυτός, αλλά όχι κι έτσι

Must Read

Ο χωρισμός που τάραξε συθέμελα την διεθνή showbiz δεν ήταν άλλος από αυτόν της Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ, καθώς ήρθε όταν ο ηθοποιός γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας Mr. & Mrs. Smith και ήρθε να προστεθεί στα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπιζε ήδη το ζευγάρι με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Τη συνέχεια λίγο πολύ τη γνωρίζετε: Ο Μπραντ Πιτ απέκτησε τρία βιολογικά και τρία θετά παιδιά με την Αντζελίνα Τζολί με την οποία επίσης πήρε διαζύγιο, ενώ η Τζένιφερ Άνιστον έκανε αρκετές αποτυχημένες σχέσεις και ένα γάμο. Αυτό που δεν ξέραμε είναι το πόσα χρόνια έκανε η Τζένιφερ να ξεπεράσει το Μπραντ Πιτ. Και αυτό μόλις το εξομολογήθηκε.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας The Wall Street Journal, πέρασαν 12 χρόνια μετά από αυτό το διαζύγιο, μέχρι τη σχέση της και τελικά το γάμο της με τον Τζαστίν Θερού και ο λόγος, είναι βαθύς:  «Πάντα ήταν λίγο δύσκολο για μένα στις σχέσεις, γιατί πραγματικά ήμουν κάπως μόνη. Δεν μου άρεσε η ιδέα να θυσιάσω αυτό που ήμουν ή αυτό που χρειαζόμουν, δεν ήξερα πραγματικά πώς να το κάνω αυτό. Ήταν πιο εύκολο να είμαι απλά σόλο. Δεν είχα καμία εκπαίδευση σε αυτό το πάρε – δώσε».

Η Τζένιφερ Άνιστον εξομολογήθηκε επίσης πως έχει επίσης επηρεαστεί από την προσωπική ζωή των γονιών της που είχαν συνεχώς κόντρες θεωρώντας πως δεν είχε ερεθίσματα για το πως θα πρέπει να είναι εκείνη στη δική της ζωή και αυτό είναι από τις αιτίες που μέχρι και σήμερα, δεν έχει έρθει ένα “ευτυχισμένο τέλος” συναισθηματικά για εκείνη.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This