Μαρία Νεφέλη-Γαζή: Ο γάμος μετά τον Άνθιμο Ανανιάδη, το παιδί και τις μηνύσεις

Must Read

Oχι μόνο άφησε πίσω τον πόλεμο με τον πατέρα του παιδιού της και πρώην σύντροφό της Ανθιμο Ανανιάδη, όχι μόνο βρήκε νέο έρωτα στη ζωή της, αλλά χθες ντύθηκε και νύφη!

Γαζή και Ανανιάδης στο μαιευτήριο μετά την έλευση του παιδιού τους

Η Μαρία Νεφέλη-Γαζή, που πριν από λίγα χρόνια είχε γίνει μέχρι και πρωτοσέλιδο εξαιτίας του πολέμου της με τον γνωστό ηθοποιό, πετά πλέον στα σύννεφα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο πασπαλισμένο με ευχές για «βίον ανθόσπαρτον», έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Χατζίδη, τον οποίο παντρεύτηκε με κάθε επισημότητα!

Ο γαμπρός Κωνσταντίνος Χατζίδης

Μάλιστα, η αθλήτρια και χορεύτρια latin χορών το βράδυ του Σαββάτου, λίγες μόλις ώρες πριν από το «Ησαΐα, χόρευε», έκανε μαζί με τις φίλες της το bachelorette πάρτι της, με τη νύφη να κάνει και βραδινό μπάνιο φορώντας πέπλο στο κεφάλι και μια κορδέλα που έγραφε «Bride»!

Πριν από το πάρτι είχε σπεύσει να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή ανάρτηση για τον γαμπρό: «Χριστούγεννα, πριν από 8 μήνες, είπα “ναι”. Αύριο είμαι έτοιμη να πω “ναι” στο “για πάντα μαζί σου”».

Ετσι, η Γαζή αυτή τη φορά στρέφει για καλό τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, μια και όσα είχαν συμβεί πριν από μερικά χρόνια με τον Ανθιμο Ανανιάδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί, είχαν προκαλέσει σούσουρο!

Τότε, οι δυο τους είχαν καταλήξει στα δικαστήρια, ύστερα από έντονο καβγά παρουσία του γιου τους Τιμόθεου, στο σπίτι του Ανθιμου στου Ψυρρή! Η μεν Γαζή ισχυριζόταν ότι εκείνος την είχε πιάσει από τον λαιμό (καταθέτοντας και μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία), ο δε Ανανιάδης ανταπάντησε με τον ίδιο τρόπο, μηνύοντάς την!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This