Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Η ανάρτησή της για τα τέσσερα χρόνια από το θάνατο του πατέρα της

«Τέσσερα» έγραψε χαρακτηριστικά η κόρη του συνθέτη και τραγουδιστή

Must Read

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τότε που ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του, στους θαυμαστές του και στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ήταν 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ο συνθέτης ήταν 62 ετών.

Η κόρη του Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για να τιμήσει τη μνήμη του. «Τέσσερα» έγραψε χαρακτηριστικά η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία του πατέρα της, τον οποίο βλέπουμε σε μία από τις συναυλίες του.

Η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα μιλώντας για την απώλεια του πάτερα της είχε πει έναν περίπου χρόνο πριν: «Δεν συνηθίζεται η απουσία του πατέρα μου, ξεκάθαρα όχι. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου. Ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε, ήμασταν οι δυο μας. Δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα. Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στην γη θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς, τσακωνόμασταν πολύ γιατί είμαστε και οι δύο εκρηκτικοί. Είναι δυσβάσταχτο να ακούω τη φωνή του πατέρα μου στα τραγούδια. Το τραγούδι τα “Μάτια” έχει γραφτεί για μένα. Κάθε φορά που το χάνω με τον εαυτό μου το βάζω για να θυμάμαι τι είμαι. Ο πατέρας μου δεν με νανούριζε με τραγούδια αλλά με σαχλά ανέκδοτα. Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα συμπαράσταση από όσους δικούς του είναι ακομπλεξάριστοι, όμως έχουμε δεχθεί και μαχαιριές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This