Θέμης Κανέλλος: «Δεν είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω στον βωμό της πατρίδας την ταυτότητά μου»

«Δεν θα θυσιάσω έναν χρόνο από τη ζωή μου για να πάω στον στρατό» πρόσθεσε

Must Read

Ο Θέμης Κανέλλος πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ότι πήγε στο Φρουραρχείο Αθηνών για να πάρει αναβολή από το στρατό και μάλιστα παρουσιάστηκε με μίνι φούστα και μακριά βαμμένα νύχια.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τόσο για την ενδυματολογική του επιλογή κατά την παρουσία του εκεί, όσο και την άρνησή του να πάει να υπηρετήσει στον στρατό.

«Με βλέπετε με τα στρατιωτικά να μην έχετε παράπονο. Δεν λέω μου πάνε, αλλά δεν θα θυσιάσω και έναν χρόνο από τη ζωή μου για να πάω στον στρατό. Έβαλα αυτά τα ρούχα γιατί είναι το στυλ μου, έτσι ντύνομαι είτε για να πάω μια βόλτα, είτε για να πάω σε έναν φίλο μου είτε ακόμη για να πάω και στον στρατό.

Είναι απλά ύφασμα, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ουσία. Έχω ξαναπάρει αναβολή, αυτή είναι η τελειωτική μου για να πάρω το Ι5 και να τελειώνω με αυτό το κεφάλαιο του στρατού.

Πάρα πολύ το σιχαίνομαι, δεν το μπορώ. Είναι κάτι που με αγχώνει όπως και πολλά παιδιά εκεί έξω. Το πήρα και όλα καλά. Δεν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει, δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω σε ένα τόσο κλειστό χώρο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα.

Έτσι κι αλλιώς και η ψυχίατρός μου όταν είχα πάει μου είπε ότι οι λόγοι που δεν θες να πας είναι απόλυτα λογικοί. Πέρα από αυτό δεν μπορώ να ακολουθήσω τόσο αυστηρούς κανόνες.

Δεν μπορώ να αλλάξω την εμφάνισή μου, να βγάλω τα νύχια μου, να αλλάξω τα μαλλιά μου, να μη φοράω ό,τι θέλω. Χάνω την ταυτότητα μου και δεν είναι κάτι το οποίο είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω στον βωμό της πατρίδας, όπου με βλέπει ως πολίτη δεύτερης κατηγορίας.

Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν θα πάω να υπηρετήσω μια χώρα, η οποία δεν υπηρετεί τους πολίτες της» ανέφερε» είπε ο Θέμης Κανέλλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This