Φιλοθέη Μωβ: «Ο Γιάννης Βαρδής δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του»

«Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα.» πρόσθεσε μεταξύ άλλων

Must Read

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο η μεγάλη συναυλία του  «Όλοι Μαζί Μπορούμε» η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή.

Ωστόσο, αν και για να πραγματοποιηθεί η συναυλία έπρεπε να υπογράψει η τελευταία σύζυγός του Φιλοθέη Μωβ, παρόλο που υπέγραψε δεν παραβρέθηκε και εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τους λόγους για τους οποίους δεν βρέθηκε εκεί.

«Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω για αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω και να μην γίνει η συναυλία.

Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα αισθανόμουν ότι θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του. Το είχε πει δημόσια σε μία συναυλία στον Ταύρο ότι “δίνω ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά μου…”.

Σε αυτήν τη συναυλία υπήρχε βέβαια το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που είναι φιλανθρωπικό. Παρόλα αυτά έχω υπογράψει κάποια πράγματα που πρέπει να ελέγξω» είπε αρχικά.

Σχετικά με το ότι δεν έχει καμία επικοινωνία με τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, Γιάννη Βαρδή και Καλλιστώ Βαρδή, η Φιλοθέη Μωβ σχολίασε: «Δεν χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία. Όπως σου φέρεται ο άλλος, σου βγάζει είτε τον καλό σου είτε τον κακό σου εαυτό. Αυτό συνέβη κλειδώνοντας όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016 ο Γιάννης και η Καλλιστώ. Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Είχαμε άριστες σχέσεις και ήταν όπως είναι οι σχέσεις με το παιδί μου, αλλά συνήθως όταν “φεύγουν” οι άνθρωποι που κρατούν τις ισορροπίες, γίνονται πολλά. Το κατάλαβα πολύ αργότερα βέβαια. Στο νεκροταφείο πήγαινα τους πρώτους μήνες πάρα πολύ συχνά μέχρι που μου πέρασε από το μυαλό ότι τόση ενέργεια δε μπορεί να κλειστεί μέσα σε ένα τετράγωνο πραγματάκι. Έχω συνεχίσει τη ζωή μου, αλλά δεν έχω ξαναπαντρευτεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This