Λάτρης της ελληνικής κουζίνας ο Πιρς Μπρόσναν – Ποιο φαγητό τον ξετρέλανε στις διακοπές του

O διάσημος ηθοποιός επισκέφθηκε αρκετά από αγαπημένα νησιά της χώρας μας

Must Read

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγε ο Πιρς Μπρόσναν από την Ελλάδα, ο οποίος ήρθε στην χώρα μας για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του, ο διάσημος ηθοποιός επισκέφθηκε αρκετά από αγαπημένα ελληνικά νησιά, μεταξύ άλλων την Λέσβο, την Ίο, την Σάμο, την Πάτμο και τους Λειψούς, και είχε την ευκαιρία να απολαύσει την τοπική κουζίνα.

Σύμφωνα με το samosvoice.gr, ο Πιρς Μπρόσναν βρέθηκε στο Πυθαγόρειο της Σάμου την Πέμπτη, 14/9.

Ο σταρ του Χόλιγουντ και η παρέα του απόλαυσαν το μπάνιο τους σε παραλία του νησιού, επισκέφθηκαν κοντινό εστιατόριο, με τον ιδιοκτήτη να αιφνιδιάζεται από την παρουσία τους καθώς δεν είχαν κάνει κράτηση.

Όπως αποκάλυψε, ο Πιρς Μπρόσναν και η σύζυγός του επέλεξαν να φάνε φρέσκο ψάρι, χειροποίητα πιτάκια με γαρίδες και μους ταραμά, ενώ ξεδίψασαν με ελληνικές μπύρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το φαγητό που ξετρέλανε τον ηθοποιό ήταν τα χειροποίητα ντολμαδάκια με φρέσκα μυρωδικά που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τα οποία «τσάκισε»!

Ο Πιρς Μπρόσναν αποχαιρέτησε την Ελλάδα ενθουσιασμένος, δίνοντας υπόσχεση πως θα επιστρέψει, ενώ φωτογραφήθηκε και με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This