O Νίκος Βέρτης αποκάλυψε πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό του επώνυμο

Ποιο είναι το πραγματικό επίθετο του καλλιτέχνη;

Must Read

O Nίκος Βέρτης έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως προέκυψε το καλλιτεχνικό του επώνυμο “Βέρτης” καθώς το πραγματικό του επίθετο είναι Αρβανιτίδης.

«Το κανονικό μου επίθετο είναι Αρβανιτίδης. Το Βέρτης είναι ένα τυχερό όνομα, πολύ! Έχω χρόνια να πω πως βγήκε το Βέρτης, αλλά το έχω ξαναπεί παλιότερα σε συνεντεύξεις στα πρώτα μου χρόνια. Τραγουδούσα στη Βέροια σε ένα μαγαζί το ’98 – ’99, ήμουν άρρωστος, είχα 40 πυρετό και ξύπνησα μέσα στη νύχτα, είχα εφιάλτες.   

Είδα ξαφνικά ένα όνειρο – μετά από αυτό το όνειρο μπόρεσα να κοιμηθώ-  ότι ήμουν σε ένα αρχαίο θέατρο, που ήταν κατάμεστο, φορούσα κάτι σαν χλαμύδα και υπήρχε ένα λευκό πανό με μαύρα γράμματα που έγραφε “Βέρτης”. Σηκώθηκα, έγραψα σ’ ένα χαρτάκι το όνομα και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Την άλλη ημέρα που ξύπνησα, είδα γραμμένο το όνομα, γιατί δεν θα το θυμόμουνα. Μετά θυμήθηκα το όνειρο, ήταν πολύ περίεργο. 

Δεν πίστευα πολύ στα όνειρα, κράτησα το όνομα, το συζήτησα με τους ανθρώπους τριγύρω μου και στο χαβαλέ ξεκίνησα να με φωνάζουν όλοι “Βέρτη”. Και αστραπή άλλαξε η ζωή μου. Κάθε μήνα άλλαζε η ζωή μου. Το ένα έφερνε το άλλο, ήρθαν απίστευτες προτάσεις, δισκογραφικές εταιρείες. Όλα αστραπή σαν μια μαγική χρυσόσκονη. Πολλή τύχη! Πολύ παράξενο», εξομολογήθηκε ο Νίκος Βέρτης.

Δείτε τη σχετική δήλωση στο 19:28.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This