Η Super Κική διαγνώσθηκε με όγκο στο στομάχι: Γιατί χαρακτήρισε το «I’m a celebrity get me out of here» αηδία;

Περιμένει τα αποτελέσματα της βιοψίας για να δει τι ακριβώς συμβαίνει

Must Read

H Super Κική μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε να συμμετέχει στο νέο reality του ΣΚΑΙ «I’m a celebrity get me out of here» και το ποσό που της πρότειναν, ενώ αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό.

https://www.instagram.com/p/CjnnotTMeEs/?img_index=2

«Μου έκαναν πρόταση για αυτή την ίδια για 6.500 την εβδομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση, εγώ να ξεκουνηθώ από το σπίτι μου και να τρώω κατσαρίδες και να ξεφτιλιστώ για εξίμισι χιλιάρικα την εβδομάδα σε καμία περίπτωση. Δεν τα φοβάμαι εγώ αυτά αλλά είναι ντροπή, χαρά του κόσμου να δει κάποιο γνωστό να ταλαιπωρείται όχι με τίποτα. Για εμένα είναι χειρότερη δουλειά η τηλεόραση πρέπει να είσαι άνιωθος για να δουλεύεις εκεί την φοβάμαι πάρα πολύ τηλεόραση δεν είμαι εγώ δεν είμαι άνετη» αποκάλυψε αρχικά η Super Κική.

«Πρόσφατα πέρασα ένα θέμα υγείας θα βγει η βιοψία, είναι ένας μικρός όγκος στο στομάχι μου αλλά μάλλον δεν είναι και τίποτα ή μπορεί και να είναι, δεν ξέρω έχω γαστρική παλινδρόμηση, έχω κάποιους πόνους και πληγές» αποκάλυψέ η Super Κική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This