Ο πόλεμος των άστρων με τους ισχυρούς του πλανήτη – Όσα «βλέπει» η Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα «βλέπει» τη Σύνοδο του G20 και αναλύει τον ζωδιακό χάρτη όσων κρατούν την τύχη του κόσμου στα χέρια τους

Συντάκτης: Newsroom

Διανύουμε τον ένατο μήνα του 2023 και οι παγκόσμιες εξελίξεις είναι αρκετά πυκνές και δύσκολες. Σε λίγες ημέρες γίνεται η σύνοδος των παγκόσμιων ηγετών των 20 μεγαλύτερων χωρών, με τους ανταγωνισμούς μεταξύ των κρατών να είναι έντονοι και τον πόλεμο στην Ουκρανία να έχει τεράστιο κόστος σε ανθρώπινες ζωές αλλά και τραγικές εξελίξεις σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Πώς όμως επηρεάζουν τα άστρα τούς ισχυρούς του πλανήτη στη γεωπολιτική σκακιέρα; H No 1 αστρολόγος Λίτσα Πατέρα έχει τις απαντήσεις!

TZO ΜΠΑΪΝΤΕΝ

Στη «σκιά» του Ουρανού

Ο 46ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν διανύει τον τρίτο χρόνο στην προεδρία της μεγαλύτερης παγκόσμιας δύναμης. Μέσα στο 2024 θα βρεθεί να διεκδικεί και πάλι το χρίσμα του προέδρου, παρότι διανύει το 80ό έτος της ηλικίας του.

Σύμφωνα με διάφορες σφυγμομετρήσεις, το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ, ενώ μόνο το 36% θεωρεί ότι είναι νοητικά σε θέση να φέρει εις πέρας τα καθήκοντά του. Συνεπώς, δεν θα ξεκινήσει τη μάχη για μια δεύτερη θητεία με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Πριν από λίγες ημέρες δήλωσε απογοητευμένος που στη συνάντηση του G20 δεν θα παρευρεθεί ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζιπίνγκ, με τις διμερείς σχέσεις ΗΠΑ και Κίνας να παραμένουν τεταμένες εξαιτίας διενέξεων για το εμπόριο, την υπόθεση της Ταϊβάν και αυτό που οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν επεκτατισμό της Κίνας στη Νότια Σινική Θάλασσα.

Ο Τζο Μπάιντεν όχι μόνο είναι Σκορπιός, αλλά έχει και πέντε πλανήτες στον Σκορπιό. Διαθέτει διαίσθηση και ευελιξία στις κινήσεις του. Γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να ελίσσεται και να καταφέρνει να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Ωστόσο, ο Ουρανός, πλανήτης που φέρνει απρόσμενες αλλαγές, ο οποίος βρίσκεται στον Ταύρο, τον προειδοποιεί για ξαφνικά γεγονότα το διάστημα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2023 αλλά και μετά!

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Με «προστάτη» τον Δία

Βαρύνεται με τέσσερις σημαντικές ποινικές υποθέσεις και κατηγορείται πως προσπάθησε να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών το 2020. Ωστόσο, ο Τραμπ δεν έχει κανένα πρόβλημα να θέσει και πάλι υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2024 και κανείς δεν μπορεί να τον εμποδίσει.

Ηδη το ενδεχόμενο ο Τραμπ να βγει νικητής στις επόμενες προεδρικές εκλογές, ακόμα κι αν βρεθεί ένοχος για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, προκαλεί τριγμούς τόσο εντός των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και στην Ευρώπη, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πώς θα χειριστεί ζητήματα όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία. Θυμίζουμε πως η στάση του απέναντι στη Ρωσία και τον Πούτιν δεν ήταν συγκρουσιακή, αντιθέτως υπήρχε μια ιδιαίτερη εγγύτητα, για την οποία ο πρώην πρόεδρος είχε επικριθεί από την αντιπολίτευση.

Ο γεννημένος πάνω σε πανσέληνο Τραμπ είναι Δίδυμος σε σύνοδο με τον Ουρανό (απρόβλεπτα γεγονότα), σε ευνοϊκή θέση με τον Δία, ο οποίος τον σώζει από κακοτοπιές. Ο Αρης στον Λέοντα του επιβάλλει να νιώθει σαν βασιλιάς. Ομως ο Κρόνος (δάσκαλος), ο οποίος θα ελέγχει τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών, σίγουρα δεν πρόκειται να τον ευνοήσει μέσα στην επόμενη διετία, παρότι ο Δίας στον Ζυγό τού «χαμογελά».

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Με «σύμμαχο» τον Αρη

Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος Πούτιν αποτελεί για τη Δύση το κόκκινο πανί, καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται με τεράστιες απώλειες. Παρ’ όλο που τα σχέδιά του για γρήγορη ολοκλήρωση του πολέμου με αυτόν νικητή δεν πραγματοποιήθηκαν, έχοντας όλες τις δυτικές δυνάμεις εναντίον του, φαίνεται πως καταφέρνει να συνεχίζει να προωθεί τα πολεμικά του σχέδια ξεπερνώντας πολλές δύσκολες καταστάσεις και κρατώντας το εσωτερικό της χώρας του συσπειρωμένο στο πρόσωπό του.

Αυτήν την περίοδο φαίνεται πως ο Πούτιν προσπαθεί να ισχυροποιήσει τις συνεργασίες του με χώρες και ηγέτες που συνεχίζουν να τον στηρίζουν, όπως η Κίνα και η Βόρεια Κορέα. Είναι Ζυγός, με ακόμα τέσσερις πλανήτες στον Ζυγό. Η παρουσία του Αρη (πολεμική δράση) στον Τοξότη, σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα, δείχνει πως βρίσκει πάντοτε τον στόχο του. Ομως η θέση την οποία κατέχει ο Πλούτωνας στην 22° του Λέοντα, θα βάλλεται όλο το 2024 από τον απρόβλεπτο Ουρανό (ιδίως Μάρτιο και Ιούλιο του 2024). Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, καθώς οι εχθροί του παραμονεύουν.

ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ

Ευέλικτος Δίδυμος

Ο Κινέζος ηγέτης αυτήν την περίοδο δίνει ένα ισχυρό μήνυμα προς τη Δύση με την απόφασή του να μην παραστεί στη σύνοδο των 20 ισχυρότερων κρατών του πλανήτη. Το γεγονός αυτό αντιμετωπίστηκε με απογοήτευση από τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν, ο οποίος σχεδίαζε να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον Σι Τζινπίνγκ.

Ο ανταγωνισμός για τα «σκήπτρα» της οικονομικής υπερδύναμης είναι πάρα πολύ ισχυρός μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Κίνας, και το γεγονός πως ο Σι Τζινπίνγκ φαίνεται πως στηρίζει παρασκηνιακά τον Πούτιν αυξάνει ακόμα περισσότερο την ένταση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων. Καλείται αυτή την περίοδο να διαχειριστεί και μια επιβράδυνση της κινεζικής οικονομίας, την οποία θέλει να καταστήσει πρώτη δύναμη γεωπολιτικά.

Ο Σι είναι ένας ιδιαίτερος και πολύ ευέλικτος Δίδυμος. Ο Ηλιος του βρίσκεται σε ευνοϊκή όψη και με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Είναι πολιτικός ηγέτης που βαδίζει αργά και σταθερά, κι έτσι πραγματοποιεί τα σχέδιά του. Τρεις πλανήτες στον Καρκίνο δείχνουν ότι είναι αφοσιωμένος στον λαό του, ενώ προχωρά με προσεγμένες «σκακιστικές» κινήσεις προκειμένου να επιτύχει τα αποτελέσματα που θέλει.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ

Δυσαρμονία Αρη – Ουρανού

Ο Εμανουέλ Μακρόν διανύει μια χρονιά με πάρα πολλές εντάσεις και συγκρούσεις στο εσωτερικό της χώρας του. Μετά τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό και την αύξηση των ορίων ηλικίας, γεγονός που οδήγησε σε πολυήμερες συγκρούσεις και απεργίες στη Γαλλία, η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου βρίσκεται στο ναδίρ. Αποτέλεσμα είναι να αυξάνεται η δύναμη των κομμάτων της Ακροδεξιάς, κάτι που συμβαίνει και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης.

Αυτή τη στιγμή ο Μακρόν έχει να διαχειριστεί και τις εξελίξεις με το πραξικόπημα στον Νίγηρα, όπου η Γαλλία έχει σημαντικά οικονομικά και στρατιωτικά συμφέροντα, με πολλές γαλλικές εταιρίες και πολίτες της να δραστηριοποιούνται εκεί. Ο ίδιος δηλώνει πως θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα συμφέροντα της Γαλλίας στον Νίγηρα, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο για ακόμα μία πολεμική σύγκρουση.

Αστρολογικά ο Μακρόν έχει πολλούς πλανήτες στον Τοξότη. Ο Ηλιος, η εμφανής προσωπικότητά του, αλλά και ο Ερμής (επικοινωνία) είναι στο μεταίχμιο μεταξύ Τοξότη και Αιγόκερω, σε αντίθεση με τον Δία (υπερβολές). Την περίοδο αυτή φαίνεται πως ίσως κάνει κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις. Η δυσαρμονία Αρη – Ουρανού δείχνει μια μαχητική προσωπικότητα. Ακολουθεί μια διετία κατά την οποία θα έρθουν στην επιφάνεια κάποιες λανθασμένες επιλογές του.

ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ

Παγίδες και «ξέφωτα»

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες στο τιμόνι της χώρας. Η δημοτικότητά της πέφτει, καθώς από τη μία προσπαθεί να περικόψει τις δημόσιες δαπάνες, περιορίζοντας για παράδειγμα πολλά από τα προνοιακά επιδόματα που λάμβαναν πολλοί άνεργοι, ενώ από την άλλη δυσκολεύεται να συμβαδίσει με τις υποδείξεις των αγορών, επιβάλλοντας έκτακτο φόρο στις τράπεζες και κάνοντας διευκολύνσεις στην αποπληρωμή των «κόκκινων» δανείων, γεγονός που δεν συμβαδίζει με την αυστηρή δημοσιονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αυτήν την περίοδο προσπαθεί να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με την εγκληματικότητα και κυρίως με την παραβατικότητα των νέων στην Ιταλία, ενώ και αυτή θα παραστεί στη Σύνοδο του G20, όπου θα συναντηθεί με τους υπόλοιπους παγκόσμιους ηγέτες.

Η Μελόνι έχει ένα ιδιαίτερα δυναμικό ωροσκόπιο, το οποίο δεν είναι βέβαιο ότι θα τη βοηθήσει. Είναι Αιγόκερως με ευνοϊκή όψη με τον Δία. Ομως η δυσαρμονία του Πλούτωνα με τον Αρη είναι μια άκρως επικίνδυνη όψη, η οποία μπορεί να την οδηγήσει σε ακρότητες. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει και η δυσαρμονία του Κρόνου (στον Λέοντα) με τον Ουρανό (στον Σκορπιό). Προς το παρόν έχει πέσει σε παγίδες, οι οποίες είναι επικίνδυνες. Ο Μάιος του 2024 θα μπορούσε να είναι ένα «ξέφωτο» γι’ αυτήν.

ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

Eμμονικός Αιγόκερος

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης είναι ακόμα ένας πολιτικός σε άμεση σύγκρουση με τη Δύση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ισχυρές προειδοποιήσεις των ΗΠΑ προς τον Κιμ Γιονγκ Ουν να μην προχωρήσει σε συνεργασία με τον Πούτιν, με σκοπό να χορηγήσει στη Ρωσία οπλικά συστήματα που θα χρησιμοποιηθούν στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Times», ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναμένεται να ταξιδέψει στο Βλαδιβοστόκ (ανατολική Ρωσία) με τεθωρακισμένο τρένο εντός του Σεπτεμβρίου για να συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Η ανησυχία της Δύσης είναι πολύ μεγάλη, καθώς ενδεχόμενη στήριξη του Κιμ στη Ρωσία θα αυξήσει κατακόρυφα τους κινδύνους για μια πιο επικίνδυνη και γενικευμένη σύγκρουση στην καρδιά της Ευρώπης.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι Αιγόκερως, με Ερμή στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Εμμένει στα σχέδιά του, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την πορεία της πατρίδας του. Η σύνοδος Αρη – Πλούτωνα στο ζώδιο του Σκορπιού είναι μια άκρως επικίνδυνη όψη, η οποία δείχνει την υπόγεια μαχητικότητά του. Προσοχή θα πρέπει να δείξει τον Φεβρουάριο του 2024, καθώς και στα μέσα Ιουνίου 2024. Ας ευχηθούμε να μην τον οδηγήσουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις ο Ποσειδώνας και ο Δίας στον Τοξότη.

ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Ο κρίσιμος Φεβρουάριος

Ο Ζελένσκι είναι η πολιτική προσωπικότητα που από τον Φεβρουάριο του 2022 βρίσκεται στο επίκεντρο των γεωπολιτικών εξελίξεων. Ο πρώην ηθοποιός και νυν πρόεδρος της Ουκρανίας, παρότι αρχικά αμφισβητήθηκε ως προς την ικανότητά του να ηγηθεί μιας χώρας που δέχεται εισβολή από μια δύναμη όπως η Ρωσία, απέδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί τη δύσκολη αυτή αποστολή.

Η επικοινωνιακή του δεινότητα τον έχει βοηθήσει να έχει την αμέριστη υποστήριξη της Δύσης. Οπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, ο επερχόμενος θα είναι ένας πολύ δύσκολος χειμώνας για τους Ουκρανούς, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται, ενώ τις τελευταίες ημέρες προχώρησε σε πολλές αλλαγές στη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της Ουκρανίας, καθώς βγήκαν στο φως πολλά σκάνδαλα διαφθοράς. Ο Ζελένσκι ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου και ο Ηλιος του είναι σε αντίθεση με τον «πολεμιστή» Αρη, ο οποίος βρίσκεται στον Λέοντα.

Παρά το γεγονός ότι τον γνωρίσαμε ως ηθοποιό, η όψη αυτή τον κάνει ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο, με επιθετική διάθεση. Είναι πολύ πιθανόν να εκφραστεί αυτή η επιθετικότητα από τα μέσα Φεβρουαρίου 2024 αλλά και τον Ιούνιο του 2024. Φαίνεται πως θα διατρέξει ιδιαίτερο κίνδυνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ελένη Χατζίδου εξομολογήθηκε την δυσάρεστη εμπειρία της με τα χάπια αδυνατίσματος

Η Ελένη Χατζίδου, με αφορμή τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «Breakfast@Star», αναφορικά με τα χάπια που είχε πάρει στο παρελθόν για να χάσει...

Η Χριστίνα Μπόμπα μας πληροφόρησε ότι δεν φοράει ούτε άρωμα, ούτε αποσμητικό

H Xριστίνα Μπόμπα, εξομολογήθηκε μέσα από ένα Q+A που έκανε στο Instagram της στην ερώτηση μιας follower που τη ρώτησε τί άρωμα φοράει, ότι...

Άννα Φόνσου: «Οδηγούσα 35 χρόνια χωρίς δίπλωμα»

H Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ταινία «Αγοροκόριτσο» μετά την οποία απέκτησε ένα αυτοκίνητο σε ηλικία...

Kατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορώ να πω ότι βγαίνω έξω και πέφτουν όλοι τανάσκελα»

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στο φλερτ και στις χυλόπιτες που έχει φάει από άνδρες με τους οποίους έκανε...

O Kώστας Μπίγαλης είπε τι είναι αυτό που κάνει διαχρονικά τα τραγούδια του

Ο Κώστας Μπίγαλης έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το Νίκο Βέρτη και απάντησε στο τι είναι αυτό...

Ο Νίκος Φλωρινιώτης νοσηλεύεται στο Λαϊκό νοσοκομείο

O Nίκος Φλωρινιώτης, νοσηλεύεται στο Λαϊκό νοσοκομείο καθώς όπως έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος στο παρελθόν δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ο...

Χρήστος Σπανός: «Έχουν γράψει ότι η κόρη μου είναι η σχέση μου»

Ο Χρήστος Σπανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην κόρη του Μαρίνα Σπανού, η οποία ασχολείται πλέον με το τραγούδι. Μεταξύ...

Φράνκο Αλφόνσο: «Αν η γενιά της βιντεοκασέτας είναι στα ψυχιατρεία, η γενιά των reality...

Εξοργισμένοι είναι οι ηθοποιοί της δεκαετίας του 1980 και όχι μόνο εξαιτίας του δημοσιεύματος που υποστήριξε πως «η γενιά των 80’s και της βιντεοταινίας...

Σταμάτης Γαρδέλης: Πήρε εξιτήριο από το Δαφνί

Τέλος η ταλαιπωρία για τον Σταμάτη Γαρδέλη ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στην Α' ψυχιατρική κλινικη στο Δαφνί.Ο γνωστός ηθοποιός δεν μπόρεσε να...

Καίτη Φίνου και Μαρία Ψάλτη ξεσπούν κατά του δημοσιεύματος που στέλνει μαζικά «στον...

Ξέσπασε... εξέγερση στους κύκλους των σταρ της δεκαετίας του '80 με αφορμή ένα δημοσίευμα που τους έστειλε (μαζικά!) «στον ψυχίατρο», μετά και την οικειοθελή...

Γιάννης Στάνκογλου: «Ήμουν ροκ “αλάνι”, ήθελα να γίνω κρουπιέρης, ταξιτζής και νταλικέρης»

Ο Γιάννης Στάνκογλου, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα του ενώ αναφέρθηκε στο...

Όμηρος Ευστρατιάδης: Οργισμένος ο σκηνοθέτης για το άρθρο με τους ηθοποιούς της βιντεοκασέτας και...

Έξαλλος δηλώνει ο σκηνοθέτης Ομηρος Ευστρατιάδης σχετικά με άρθρο κατά το οποίο «ομαδοποιούνται και κατρακυλούν οι ηθοποιοί της εποχής της βιντεοκασέτας ως έγκλειστοι στα ψυχιατρεία»....

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι φωτογραφίες μέσα από το κέντρο εγκαυμάτων – «Στο ίδιο κρεβάτι όπως...

H Ιωάννα Παλιοσπύρου μπήκε ακόμη μια φορά στο νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων για να κάνει επανορθωτική επέμβαση για τη βελτίωση...

Ξέσπασε η Νία Βαρντάλος: «Τα κλεμμένα γλυπτά μας πίσω στον Παρθενώνα, όπου ανήκουν»

Σάλος έχει δημιουργηθεί με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λονδίνο, η οποία αποδείχθηκε φιάσκο, καθώς ο Ρίσι Σούνακ αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί του...

«Last day I love you»: Κυκλοφόρησε το νέο single του συγκροτήματος C:REAL

Οι C:REAL, το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα που επί 27 χρόνια μας έχει χαρίσει τόσες επιτυχίες με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο επανέρχεται με νέο...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τουρισμός για όλους»: Περισσότεροι δικαιούχοι

Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια, δήλωσε η Κεφαλογιάννη. Τι είπε για βραχυχρόνιες μισθώσεις και επιδοτήσεις ξενοδοχείων

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του Γέρακα: «Χαώδης και επικίνδυνη κατάσταση»

Ματωμένοι γάμοι, κλοπές, ζημιές και κλίμα τρομοκρατίας στο «κρατίδιο» των Ρομά

Έβγαλαν ξανά στον δρόμο τον 81χρονο ανάπηρο παππού στην Χαλκιδική 

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο του συνταξιούχου κ. Θεόφιλου Τζοχουνίδη στη Χαλκιδική, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο και έμεινε ξανά στον δρόμο,...

Περίεργη δήλωση Γεραπετρίτη για το «άκυρο» του Σούνακ στον Μητσοτάκη – Τι κρύβουν;

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη για την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντησή του με τον...

Market Pass: Αυτές είναι οι ημερομηνίες των νέων πληρωμών

Πώς διαμορφώνεται το ποσό της επιδότησης

Δημοσκόπηση: Κασσελάκης ή Ανδρουλάκης για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, εν μέσω της σκληρής εσωκομματικής αντιπαράθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκαν δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να διεκδικεί την δεύτερη θέση, στην...

Ο Σούνακ «άδειασε» τον Μητσοτάκη δύο φορές – Στέλνει σαφές μήνυμα στον Έλληνα πρωθυπουργό

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ακύρωσε «στο παρά πέντε» την προγραμματισμένη συνάντησή τους στη Ντάουνινγκ Στριτ. «Εκφράζω την ενόχλησή μου» δήλωσε ο Κυριάκος που άφησε να εννοηθεί πως αιτία ήταν τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Απίστευτη καταγγελία δανειολήπτριας που πήγε να εξοφλήσει το δάνειο – Τι της ζήτησαν

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες δανειοληπτών σε βάρος των funds, που από την μία στιγμή στην άλλη τροποποιούν όρους και προϋποθέσεις. Αυτήν την φορά...

Αδιανόητο: Ο Σούνακ αρνήθηκε να δει το φως του!

Την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το μεγαλείο του Έλληνα μύθου, Κυριάκου Μητσοτάκη, έχασε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ.Δυστυχώς, ο Βρετανός πρωθυπουργός έπεσε...

Ο φαντομάς βιαστής του TikTok κυκλοφορεί ελεύθερος με την ανοχή του ΤΑ Νίκαιας

«Σταρ» της πλατφόρμας ο 24χρονος Ρομά που κατηγορείται για αρπαγή και ομαδική σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης

«Κλαίει» όλη η Βρετανία: Ο Σούνακ… έπεσε στα μάτια του Πορτοσάλτε!

Με το φιάσκο της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λονδίνο ασχολήθηκαν σήμερα στον ΣΚΑΪ, έχοντας υψώσει προστατευτικό τοίχος στον Έλληνα Πρωθυπουργό και βάλλοντας ασταμάτητα...

Άφωνος ο Ερντογάν με αυτό που έκανε ο Κυριάκος στο Λονδίνο!

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ προέβη σε μία κίνηση υψηλού ρίσκου σε μία περίοδο μάλιστα που οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να υπολείπεται 20 μονάδες...

Σε απόγνωση πατέρας που η κόρη του παίρνει το ναρκωτικό «σίσα»: «Βλέπω ότι πεθαίνει και δεν ξέρω τι να κάνω»!

«Αυτή τη στιγμή είναι κάπου στην Αθήνα και δεν ξέρουμε που είναι. Πώς να βοηθήσω το παιδί μου;»

Ο κακός χαμός στο Twitter με τα αγγλικά του Άδωνι

«Παγκόσμιος» ο Άδωνις Γεωργιάδης που από το πρωί δίνει συνεντεύξεις σε βρετανικά Μέσα, με κύριο θέμα την ακύρωση της συνάντησης του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καθηγητής προκαλεί… Ρίχτερ πριν τον Εγκέλαδο: «Σεισμός 7,4 Ρίχτερ. Είναι επικείμενος, δεν είναι αστείο»!

Ο Νατσί Γκορούρ είναι συνταξιούχος καθηγητής γεωλογίας του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης (İTÜ) και μέλος της τουρκικής Ακαδημίας Επιστημών  και έχει κάνει έργο ζωής το να προειδοποιεί την Τουρκία...

Τσάμπιονς Λιγκ: Περιγραφή, φάσεις και γκολ από όλους τους αγώνες της Τρίτης

Απίστευτη νύχτα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σίτι έχανε στο γήπεδό της με 2-0 από τη Λειψία, αλλά κατάφερε να πάρει το «τρίποντο« με αντεπίθεση στο β' μέρος και νίκη...

Βρετανία: Ηλεκτρολόγος ασελγούσε σε πτώματα γυναικών επί 15 ολόκληρα χρόνια!

Δεκάδες πτώματα γυναικών διαφόρων ηλικιών είχε βιάσει ο Ντέιβιντ Φούλερ στο νεκροτομείο δημόσιου νοσοκομείου στο ανατολικό Σάσεξ της Βρετανίας, καθώς επί 15 ολόκληρα χρόνια μπαινόβγαινε στο κτήριο χωρίς να...