Βάνα Μπάρμπα: «Τις γυναίκες στην Ελλάδα στα 55 τις πετάνε στον Καιάδα όπως έκαναν οι Σπαρτιάτες»

«Σε αυτήν τη χώρα τα σκοτώνουν τα άλογα όταν μεγαλώνουν, ειδικά αν είναι θηλυκά» είπε η ηθοποιός

Must Read

Η Βάνα Μπάρμπα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, το λόγο που δεν την ενδιαφέρει πλέον η ενασχόλησή της με την πολιτική, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για τους λόγους που δεν θέλει να συμμετέχει ξανά σε τηλεοπτική σειρά αλλά και για το φιλανθρωπικό της έργο.

«Εντάξει καλά είμαι, όπως αγωνιζόμαστε όλοι νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Πιστεύω στην ψυχική υγεία πάρα πολύ. Πιστεύω ότι όλα ξεκινάνε από το κομμάτι της ζωής. Εγώ βρέθηκα αντιμέτωπη με τα λάθη μου. Το μεγαλύτερο δεκανίκι μου είναι η πίστη. Αν με κρατάει κάτι στα πόδια μου σταθερά και να είμαι καλά, είναι η πίστη, είναι η οικογένεια και η αγάπη για τον συνάνθρωπο», εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα.

«Σίριαλ δεν κάνω, δεν ξαναγυρίζω. Δεν μπορώ να είμαι, δεν αντέχω τον χρόνο… Δεν μπορώ να βλέπω την άλλη να είναι 20 χρόνια μεγαλύτερή μου και τα κοντινά… Θα μου πεις, ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη, αλλά εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που μπορώ να μάθω απ’ έξω τη Μήδεια.

Εγώ πρέπει να είμαι η εικόνα μου και η εικόνα μου δεν μπορεί να είναι εκτεθειμένη στην καθημερινότητα, γιατί μεγάλωσα. Πρέπει να έχουμε το γνώθι σαυτόν. Σε αυτήν τη χώρα τα σκοτώνουν τα άλογα όταν μεγαλώνουν, ειδικά αν είναι θηλυκά. Οι γυναίκες στα 50-55 είναι όπως έκαναν οι Σπαρτιάτες στον Καιάδα» εξήγησε η Βάνα Μπάρμπα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This