Ο Θέμης Κανέλλος έβαλε τη φούστα του και πήγε να πάρει Ι5: «Eρντογάν μην έρθεις δεν θα πολεμήσω στην πρώτη γραμμή»

«Αναρωτιέμαι ο Ερντογάν έχει δει αυτά τα βιντεάκια μου, κι αν τα έχει δει τί σκέφτεται;» ακούγεται να λέει ο πρώην παίκτης του Big Brother

Must Read

O Θέμης Κανέλλος μετά από αρκετές επισκέψεις στο Φρουραρχείο και άλλες τόσες αναβολές πήγε να παραλάβει την οριστική απαλλαγή του από το στρατό η οποία δίδεται με το χαρτί Ι5.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother δεν θα υπηρετήσει τελικά στον ελληνικό στρατό και για να παραλάβει το αποδεικτικό της απαλλαγής του φόρεσε τη ντένιμ φούστα του, βάφτηκε και κατέγραψε τη διαδρομή του από το σπίτι του μέχρι το Φρουραρχείο, την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok και μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του με το κοινό.

«Ερντογάν, έλα με την όπισθεν. Ή βασικά μην έρθεις καθόλου, γιατί δε θα πάω ούτε εγώ στρατό. Πάμε να πάρουμε μαζί το Ι5. Τουλάχιστον το μακιγιάζ μου είναι πιο ωραίο σήμερα. Έβαλα τη φούστα μου και πάμε στον στρατό. Εν τω μεταξύ όσο ήμουν μέσα στο μετρό αναρωτιόμουν αν ο Ερντογάν έχει δει αυτά τα βιντεάκια κι αν τα έχει δει τι σκέφτεται» είπε ο Θέμης Κανέλλης στους διαδικτυακούς του φίλους που τελικά δεν θα υπηρετήσει την πατρίδα.

@themicorn69 Replying to @Ανδρέας tate #στρατος #ι5 #themicorn ♬ original sound – Themicorn

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This