Λένια Ραζή: Η λατρεία για τα καρτούν, οι παρενοχλήσεις και η σεζόν στο πλευρό του Παντελίδη

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μιλάει για τις κρίσεις πανικού και τους λόγους που την έκαναν να αποτραβηχτεί από τη νυχτερινή διασκέδαση

Must Read

«Μοίρα» τιτλοφορείται το νέο τραγούδι της Λένιας Ραζή που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

«Το εμπνεύστηκα από δικά μου βιώματα και μοιάζει λίγο με προσευχή. Αυτό που λέει επί της ουσίας είναι ότι μπορεί η μοίρα να μου δείχνει τον δρόμο, αλλά εγώ ενδέχεται ν’ ακολουθήσω μια άλλη διαδρομή κι ελπίζω να μην το πληρώσω ακριβά στο τέλος…» εξηγεί στην «Espresso» η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, η οποία συνθέτει και στιχουργεί μόνη της τα τραγούδια της, τα οποία ηχογραφεί σε δικό της στούντιο.

«Μου αρέσει πολύ η διαδικασία της δημιουργίας. Οταν μια μικρή σκέψη μου γίνεται μεγάλη και μπορώ αυτό που έχω γράψει να το ακούσω συνδυαστικά με τη μουσική που έχω συνθέσει, αισθάνομαι τόσο όμορφα σαν να έχω αποκτήσει δικό μου παιδί…» εξομολογείται η Λένια Ραζή, η οποία μοιράζει την καταγωγή της ανάμεσα στην Κύπρο και τη Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλωσε.

«Τραγουδώ αρκετά χρόνια κι έχω εμφανιστεί σε πολλά μαγαζιά, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Εχω δουλέψει με γνωστούς καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Βαλάντης, που με βοήθησε πολύ στα πρώτα μου βήματα στις πίστες, αλλά και ο αξέχαστος Παντελής Παντελίδης, με τον οποίο είχα μια από τις ωραιότερες σεζόν. Δεν ήμασταν φίλοι, αλλά κουβεντιάζαμε τα άγχη μας για τη δουλειά, λέγαμε πράγματα πάνω στη συνεργασία μας. Ηταν από τα καλύτερα παιδιά του χώρου που έχω γνωρίσει» συνεχίζει η νεαρή τραγουδοποιός, η οποία κάποια στιγμή αποφάσισε να αποτραβηχτεί για ένα διάστημα από τον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης λόγω έντονου άγχους και παρενοχλήσεων.

«Το έκανα γιατί δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, μου έτυχαν δυσκολίες που δεν μπορούσα να διαχειριστώ… Οταν φτάνεις στο σημείο να μην μπορείς να ελέγξεις το άγχος σου, είναι σοβαρό. Στενοχωριόμουν. Ηξερα από την αρχή πως είναι δύσκολος χώρος, αλλά άλλο να το περιμένεις κι άλλο να το ζεις στην πράξη. Δυστυχώς, γίνονται πολλές αδικίες. Μου έχει τύχει να υποστώ παρενόχληση, να μου ζητούν… άλλα πράγματα πέρα από το τραγούδι. Μου έχει συμβεί ακόμα και να χάσω τη δουλειά μου επειδή μιλούσα στον πληθυντικό στον μαέστρο. Η λογική (του παραλόγου!) ήταν ότι, επειδή ήμουν σφιγμένη και ευγενική, κρατούσα τους άλλους σε απόσταση και δεν θα μπορούσα έτσι να… ανταποκριθώ στη δουλειά, στους πελάτες… Το καταλάβατε το υπονοούμενο, φαντάζομαι! Ηταν λίγες οι δουλειές όπου πέρασα καλά» αποκαλύπτει η Λένια.

Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να παθαίνει κρίσεις πανικού λόγω άγχους την ώρα που κοιμόταν. «Πλέον έχω φτάσει το άγχος μου σε καλό επίπεδο μέσα από την ψυχοθεραπεία που κάνω. Πάθαινα κρίσεις πανικού στον ύπνο μου και δεν ήξερα καν τι ήταν αυτό, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε… Ο ψυχολόγος μου μού το εξήγησε…» τονίζει η τραγουδοποιός, η οποία είναι επίσης μια επιτυχημένη animation designer, έχοντας φτιάξει, μεταξύ άλλων, ψηφιακές φιγούρες της Δούκισσας Νομικού, της Μαρίας Σολωμού, αλλά και της Μάιλι Σάιρους και της Τζένιφερ Λοπέζ.

«Εχω κόλλημα με τα καρτούν και τα παιδικά τραγούδια, σε ταινίες, σε παραμύθια… Μου άρεσαν από μικρή. Ο παππούς μου, θυμάμαι, ζωγράφιζε πίνακες με τοπία, ενώ εγώ έφτιαχνα πριγκίπισσες. Πολλές φορές έφτιαχνα ολόκληρες ιστορίες με δικά μου κόμικς! Υστερα από χρόνια πήρα το πτυχίο Bachelor of Arts with Third Class Honours ως animator κινουμένων σχεδίων! Οσα χρόνια ασχολούμουν με τη μουσική παράλληλα ζωγράφιζα!

Αρχισα φτιάχνοντας καρτούν πορτρέτα από διάφορα πρόσωπα που μου άρεσαν εξωτερικά και σιγά σιγά το έμαθε ο κόσμος και μου στέλνει φωτογραφίες για να φτιάξω τα πορτρέτα του. Εχω και site (www.leniaraziart.com) όπου μπορεί όποιος θέλει να στείλει τη φωτογραφία του και να δει τον εαυτό του σε βερσιόν καρτούν» καταλήγει η Λένια Ραζή. Μάλιστα, στο καινούργιο της βίντεο που θα συνοδεύει τη «Μοίρα» θα υπάρχουν καρτούν σε διαφορετική μορφή απ’ ό,τι άλλο έχουμε δει μέχρι τώρα σε δουλειές της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This