Ο διάσημος κομμωτής Απόλλων Βικτωράτος γιόρτασε με τον σύζυγό του τα γενέθλια της κόρης του

«Προχώ» party στην Αθήνα

Must Read

Ηταν ένα από τα πιο χαρούμενα και προχωρημένα πάρτι που δόθηκαν στην κοσμική Αθήνα τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, δεν ήταν πριβέ, αλλά στη δημοσιότητα δόθηκαν και φωτογραφικά ενσταντανέ, αποδεικνύοντας περίτρανα τη μοναδική ατμόσφαιρα αγάπης, αρμονίας και έρωτα της βραδιάς.

Οικοδεσπότης ήταν ο διάσημος Ελληνας hair stylist και makeup artist του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης Απόλλων Βικτωράτος, που ήρθε για λίγες μέρες στην Αθήνα με τον σύζυγό του Dr. David Gifford προκειμένου να δεξιωθούν Ελληνες και ξένους φίλους τους σε ένα ευρηματικό και εντυπωσιακό dinner party για την αποφοίτηση και τα γενέθλια της κόρης του Ηώς.

Η Ηώ Βικτωράτου με τον σύντροφό της Tobias Kraff

Η Ηώ Βικτωράτου, κόρη του Απόλλωνα Βικτωράτου από τον πρώτο του γάμο με γνωστή Αθηναία, που μόλις έκλεισε τα 24, ολοκλήρωσε με άριστα το Μάστερ της στην Αρχαιολογία και προχωρά για το διδακτορικό της. Η εορτάζουσα, στο πλευρό του πατέρα της και της μητέρας της, αλλά και του συντρόφου της Tobias Kraff και του συζύγου του πατέρα της, έλαμπε από ευτυχία. Χαρίσματα ευγένειας, δύναμης και ειλικρίνειας που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της, που εδώ και χρόνια πορεύεται στη ζωή με τον σύντροφό του Dr. David Gifford, με πραγματική και σπάνια αμοιβαία κατανόηση, αρμονία και αγάπη.

Η art deco αίθουσα του Green Park στολίστηκε με εντυπωσιακά λουλούδια, κεριά, μπαλόνια και ειδικούς φωτισμούς. Οι καλεσμένοι του διάσημου κομμωτή και πρώτα και πάνω απ’ όλα περήφανου πατέρα ήταν ένα πολύχρωμο λεύκωμα διαφορετικών εθνικοτήτων, με τους Ελληνες φίλους να κρατούν τα σκήπτρα στο κέφι και τον χορό μέχρι πρωίας. Ιδιαίτερα εντυπωσίασαν οι πολύ αγαπημένες του φίλες και πελάτισσες Μάιρα Βαγιωνή-Στασινοπούλου, Ερη Μινέττα, Μέτα Αποστολοπούλου, Αρετή Στασινοπούλου, Ελένη Κασσιώτη, Βίκυ Παλαιολόγου.

Με έδρα το Λονδίνο

Το salon de coiffure με την ονομασία Davictor, στο νούμερο 18 της Britten Street, στην καρδιά του Νάιτσμπριτζ, αποτελεί εδώ και χρόνια το στρατηγείο του διάσημου hairstylist, που ομορφαίνει με τα ψαλίδια και τα πινέλα του τους ακόμα πιο διάσημους πελάτες του από όλο τον κόσμο, όπως τον Ελτον Τζον και τον συζύγό του Ντέιβιντ Φέρνις, την πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό, την Ντάρια Ζούκοβα-Νιάρχου, τη Μέριλ Στριπ, τον Μίκι Ρουρκ, τη σύζυγο του εμίρη του Κατάρ και πολλές ακόμα γαλαζοαίματες κυρίες της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.

Ο Απόστολος Βικτωράτος με τον Dr. David Gifford

Παλιές κομψές Αθηναίες, με πρώτη τη Μάιρα Βαγιωνή που τον λατρεύει, δεν τον αλλάζουν με τίποτα. Ο Απόλλων ξεκίνησε άλλωστε την καριέρα του στον χώρο της κομμωτικής και του make up από την Αθήνα, από το κομμωτήριο που είχε ανοίξει στη Φιλοθέη. Η γνωριμία του ωστόσο με τον σύντροφο του Ελτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις, στη Μύκονο θα σταθεί καθοριστική για την επαγγελματική του πορεία, καθώς ήταν ο άνθρωπος που κατάλαβε το μεγάλο του ταλέντο και τον ώθησε να κατακτήσει τη γηραιά Αλβιώνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This