Η Άννα Γουίντουρ περιφρόνησε την Κιμ Καρντάσιαν όπως μόνο αυτή ξέρει στο show της Βικτόρια Μπέκαμ

Η αλήθεια είναι πως το sitting της πρώτης σειράς ήταν κάπως άβολo για τη σιδηρά κυρία της Vogue

Must Read

H Βικτόρια Μπέκαμ συμμετείχε με την νέα της κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, και στην πρώτη σειρά καθόταν η οικογένειά της, η Άννα Γουίντουρ και δυστυχώς η Κιμ Καρντάσιαν.

Από την Έλενα Φάκου

Το show της Βικτόρια Μπέκαμ παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και είχε πολύ ενδιαφέρον, τόσο σε επίπεδο ντεφιλέ, όσο και σε επίπεδο gossip, καθώς όπως κάθε επίδειξη που σέβεται τον εαυτό της έχει καλεσμένη στην πρώτη σειρά τη διευθύντρια της Αμερικανικής Vogue Άννα Γουίντουρ, η οποία όμως, δεν θα έπρεπε να κάθεται δίπλα στην trash τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, και αφού γι αυτό δεν προνόησαν οι διοργανωτές το έκανε σαφές με μια και μόνο κίνησή της, η σιδηρά κυρία της μόδας.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λοιπόν ως βασικό στέλεχος της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, έχει πλέον καλές δημόσιες σχέσεις με Αμερικανούς celebrities και ανάμεσά του είναι και η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ήταν καλεσμένη στην επίδειξη μόδας της συζύγου του Βικτόρια Μπέκαμ στο Παρίσι και μάλιστα η σχεδιάστρια, την αποκαλεί και ως μια από τις μούσες της.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αφού άθελά του προκάλεσε ακόμα μια φορά ντόρο πριν πάει στην επίδειξη της μητέρας των παιδιών του καθώς ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο η κόρη του Χάρπερ Μπέκαμ του βάζει πούδρα και στο τέλος ανταλλάσουν ένα πεταχτό φιλί στο στόμα, φόρεσε ένα ζευγάρι πέδιλα με λευκές κάλτσες και κάθισε ανάμεσα στους γιους του, τη σύζυγο του Μπρούκλιν Μπέκαμ, Νικολά Πελτζ, την Άννα Γουίντουρ και την Κιμ Καρντάσιαν. 

Σίγουρα μεταξύ της στυλιστικής επιλογής του πέδιλου με την κάλτσα και του ότι η Κιμ Καρντάσιαν κάθισε δίπλα στην Άννα Γουίντουρ, το δεύτερο τελικά είναι χειρότερο.

Η Άννα Γουίντουρ που παραδόξως δεν σηκώθηκε να φύγει όταν είδε ποια στρογγυλοκάθισε δίπλα της, όταν η τηλεπερσόνα με τα τεράστια οπίσθια πήγε να τη χαιρετίσει, απλά γύρισε το κεφάλι της από την άλλη και την περιφρόνησε επιδεικτικά συνεχίζοντας τη ζωή της. Το βίντεο που ανέβηκε στο Χ δείχνει την εξαιρετικά άβολη στιγμή:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This