O Kώστας Κατσουράνης στο OΠΑΠ Game Time τρολάρει τον Άγγελο Μπασινά: «Εγώ είμαι λίγο πιο όμορφος»

«To ξέρει έχει το γνώθι σαυτόν» πρόσθεσε με πολύ χιούμορ κλείνοντας την εκπομπή

Must Read

Ο Κώστας Κατσουράνης εκτός από Πρωταθλητής Ευρώπης, έχει αναδειχθεί και σε μεγάλο τρολ κάτι που επιβεβαίωσε καλεσμένος στο καινούριο και ανανεωμένο ΟΠΑΠ Game Time. 

  • Από την Έλενα Φάκου

Ο Κώστας Κατσουράνης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time, έκανε τις προβλέψεις του για τα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια και είδε νίκη της ΑΕΚ εναντίον του Άγιαξ, εξήγησε γιατί το πλεονέκτημα της Ένωσης είναι ο προπονητής της και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις αθλητικού και μη περιεχομένου με πολύ χιούμορ.

Εξομολογήθηκε πως ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του ήταν ο Λιονέλ Μέσι και πως ο προπονητής που τον έχει επηρεάσει περισσότερο είναι ο Φερνάντο Σάντος, ενώ δήλωσε πως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης διατηρεί ακαδημίες ποδοσφαίρου για παιδιά από 4 εως 12 ετών οι οποίες λέγονται Falcons Football Academy– όπου ασχολείται και ο ίδιος με το να μαθαίνει τις αρχές του αθλήματος στα παιδιά σε συνδυασμό με την προσωπική του φιλοσοφία, ενώ ανεβαίνει συχνά στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει στην διαδικτυακή εκπομπή που κάνουν οι betarades στο κανάλι τους στο You Tube σχολιάζοντας τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό 178 ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ υποστηρίζει 128 ποδοσφαιρικές ακαδημίες και 50 ακαδημίες μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτές συμμετέχουν συνολικά 18.000 παιδιά, τα οποία, μέσω του προγράμματος, λαμβάνουν – μεταξύ άλλων – αθλητικό εξοπλισμό και προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, ενώ έχουν και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Στο τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια Λίλα Κουντουριώτη ρώτησε τον Κώστα Κατσουράνη αν τα πήγε καλύτερα από τον Άγγελο Μπασινά, με τον legend 2004 να απαντά έχοντας διάθεση για τρολάρισμα «Καλά δε συγκρινόμαστε γιατί εγώ είμαι λίγο πιο όμορφος αλλά το ξέρει γιατί έχει το γνώθι σαυτόν.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This